Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Σύλληψη του πρώην παράγοντα του ΟΦΗ Φώτη Τσάλου.



Αντιμέτωπος με κακουργηματικές πράξεις είναι ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, ο οποίος συνελήφθη επειδή στις επιχειρήσεις του πωλούσε δεκάδες χιλιάδες προϊόντα-μαϊμού!
Κατά την έφοδό τους, αστυνομικοί του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και πενταμελές κλιμάκιο του ΣΔΟΕ από την Αθήνα ανακάλυψαν και κατάσχεσαν τουλάχιστον 30.000 προϊόντα-απομιμήσεις διάσημων εταιριών, τα οποία διατίθεντο προς πώληση από τα καταστήματα ιδιοκτησίας του Ηρακλειώτη επιχειρηματία σε Χερσόνησο και Ανισσαρά.
Εκτός από τον Φώτη Τσάλο, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αδερφό και τον γιο του. Όλοι τους οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε κακουργηματικές διώξεις για απάτη κατά συναυτουργία, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσης και κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι τρεις τους πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο και έως τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση, ενώ οι Αρχές διερευνούν τυχόν λαθρεμπορία και φορολογικά ζητήματα.
Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Οικονομική Αστυνομία. Μάλιστα, σε βάρος του είχε υποβληθεί αγωγή από τη γαλλική εταιρία πώλησης πολυτελών ειδών Louis Vuitton (τσάντες, δερμάτινα είδη και prêt-à-porter ρούχα), ενώ η γνωστή εταιρία τού είχε κατασχέσει ένα ολόκληρο κοντέινερ με πλαστά προϊόντα.
Τρεις μήνες
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας, που είχε διατελέσει για περίπου τρεις μήνες πρόεδρος του ΟΦΗ, φέρεται ότι υποστηρίζει πως η υπόθεση δεν είναι όπως παρουσιάζεται, ενώ για πολλά είδη υπάρχουν παραστατικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε έπειτα από μήνυση την οποία έκανε γνωστή εταιρία, ενώ μέχρι στιγμής 10 επώνυμες εταιρίες έχουν υποβάλει έγκληση σε βάρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία. Ο Φώτης Τσάλος φέρεται ότι είχε ταξιδέψει αρκετές φορές σε χώρες της Ασίας, απ' όπου μετέφερε τα προϊόντα «μαϊμού» στην Κρήτη, τα οποία πωλούνταν από τα καταστήματά του σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου.



 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι μαϊμουδιάρηδες στην Ελλάδα πλερώνουν και καθαρίζουν. Αφέθει ελεύθερος για να συνεχίσει να γεμίζει την αγορά με μαϊμούδες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...