Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Θα εγκαταστήσουν τους γύφτους σε πρότυπους οικισμούς από ….κοντεϊνερς.



Πιστεύουν οι μαλάκες ότι μπορούν να τους βάλουν σε καλούπια. Μάλλον θα τα πουλήσουν για σκράπ.

Ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά από καταυλισμούς και παραπήγματα, σε οικισμούς. Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα, με τα πρώτα 250 άτομα Ρομά να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων!

Μιλώντας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανέφερε πως «ανοίγει έτσι ο δρόμος για πανελλαδική μετεγκατάσταση των Ρομά σε οργανωμένους οικισμούς».


Ειδικά για την Άμφισσα, ο οικισμός που δημιουργείται περιλαμβάνει μονάδες υγιεινής και ατομικής καθαριότητας. Στους οικισμούς θα πραγματοποιούνται ενέργειες περιβαλλοντικής υγιεινής (απεντομώσεις, χαλικοστρώσεις κ.ά).
Θα έχουν κοντέινερ που, ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού, θα διαθέτουν μπανιέρες, ντουζιέρες και υγειονομικούς χώρους. Παράλληλα, θα διαθέτουν εγκαταστάσεις για πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Το μοντέλο οργάνωσης του οικισμού συγκροτείται σε οικιστικές ενότητες, «γειτονιές», με δημόσιο χώρο, πλατεία και εσωτερικό πάρκο!

Η χωροθέτηση, ο αρχιτεκτονικός-βιοκλιματικός σχεδιασμός και η τυπολογία των οικιών, λαμβάνουν υπόψη τις αρχές του αστικού σχεδιασμού της πόλης, τα τοπικά δεδομένα και τις φυσικές ιδιαιτερότητες του οικοπέδου.

Βασικός στόχος του προγράμματος, όπως τονίστηκε, είναι να στηριχθούν οι οικογένειες των Ρομά.

Να πηγαίνουν όλα τα παιδιά στο σχολείο και σταδιακά να απορροφηθούν από τον αστικό ιστό.

Από το πρόγραμμα έχουν βρεθεί 371 περιοχές που διαβιούν Ρομά, οι οποίοι υπολογίζονται 110.007 άτομα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι γυφτοι δεν ενσωματωνονται πουθενα ρεεεεε!!!Αρνουνται οι ιδιοι να διαβιουν σαν πολιτισμενοι ανθρωποι.Η ζωη τους ειναι ο παρασιτισμος.Και το γελοιο κρατος τους παρεχει δωρεαν οικιες!
Ασε που η Αθηνα εχει γεμισει βαλκανογυφτους.
Ολο παροχες και δωρεαν για τις μειονοτητες,εσυ μαλακα Ελληνα πολιτη σκασε και πληρωνε φορους...

Ανώνυμος είπε...

Αφού πήραν εντολή από τόν Σόρος οί θολοκουλτουριαραίοι νά τό κάνουν θά τό κάνουν , γιατί άν όχι , τήν πούτσησαν . Η εβραιοσιωνιστική νέα τάξη τού Ρόθτσιλντ παίζει τό παιγνίδι της , καί οί θολοκουλτουριαραίοι είναι τό όργανό της.
Στήν Ελλάδα μόνο οί λάθρο μετράνε , οί Ελληνες μόνο πληρώνουν γιά νά συντηρούντε οί λάθρο πού δέν είναι λάθρο αλλά στρατιώτες καί αξιωματικοί τής νέας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Οι ελληνες στα "τεσσερα" και οι
λαθροπιθυκοι στα "δυο" να μας πηδανε
μεχρι να σβησει ο ηλιος...τοσο μαλακας
Λαος ειμαστε...!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...