Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Άμα εσείς έχετε προβοκάτορες στις τάξεις σας, είναι δικό σας θέμα.



Να βρείτε ποιος είναι και να κρεμαστεί στα μανταλάκια, και αφήστε τα παραμύθια. Είναι δικός σας. Σιγά μην ήταν ο κουλουράς της πλατείας.

Διευκρινήσεις παρέχει η Ένωση των Τεχνικών ΔΕΗ σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί από την φωτογραφία ενός μαλάκα να πατά τον τάφο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής κινητοποίησης της ΓΕΝΟΠ στο κέντρο της Αθήνας.
Με την ανακοίνωση διευκρινίζεται πως δεν πρόκειται για συνδικαλιστή και εργαζόμενο της εταιρείας.
Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ- ΔΕΗ καταδικάζει απερίφραστα και απόλυτα τέτοιου είδους πράξεις και τις θεωρεί άκρως προσβλητικές και εθνομηδενιστικές για όσους έχουν δώσει την ζωή και το αίμα τους για την σωτηρία της πατρίδα μας.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ επισημαίνει ότι αυτή η αισχρή φωτογραφία, δεν έχει καμία σχέση με υπάλληλο του Ομίλου ΔΕΗ, ούτε με κάποιο συνδικαλιστικό στέλεχος της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα ένα μακακα κακομοιρη!!!!
είναι οι γνωστοι τυποι κηφήνες που κλαιγονται ότι επαιρναν 3,000 και τωρα παιρνουν 1500.
α ωρε γιωργη τι εκανες η ψυχη σου να είναι καλα!!!!
αφησες τη δουλεια στη μεση, δεν την τελειωσες

Ανώνυμος είπε...

ο αθάνατος ο μαλάκας ο σταλινάρας αναρχοκομουνιστάρας μπολσεβικάρας μαρξιστάρας σοβιετάρας εαμομπουλγκάρας αριστεριστάρας ......ονειρεύεται γράμμους κ βιτζια... και ποτε θ ξανασφαξει τα νηπια κα τα βρεφη των αστων, να φερει τον σταλινικο παραδεισο στον πλανητη να καψει κιαλλες εγκυες γυναικες μεσα στη μαρφιν....να βιασει και να κομματιασει παλι εκατομμυρια παιδακια του ρωσικου λαου ουκρανικου κινεζικου καμποτσιανου κουβανικου ελληνικου και ολων των λαων του πλανητη που κατεκτησε το μισανθρωπο μισαλλοδοξο κομουνιστικο κτηνος....το φανατικο αγραμματο θρησκοληπτο μπολσεβικικο γουρουνι...αλλα και παλι ο ελληνάρας θα τον τσακισει και αυτη τη φορα δεν θα μεινει ρουθουνι μπολσεβικικο να ξεβρωμισει ο πλανητης!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ειναι τα ωραια
http://www.bovary.gr/my-best/12178/i-kori-toy-panagioti-fasoyla-einai-eroteymeni-kai-deihnei-o-andras-poy-tin-kanei-na

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...