Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Εάν το έχει ας το βγάλει στο you tube



Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.
 «Το να κάνουμε πόλεμο κατά της Ελλάδας θα ήταν σαν να χτυπάμε ένα μωρό στην κούνια». Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του Μάλιστα, ανέφερε πως τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν από βραχονησίδες τις ελληνικές σημαίες, κάτι που κατέγραψαν και στη συνέχεια έστειλαν το βίντεο στην ελληνική κυβέρνηση. 
Ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ. αναφέρει αναλυτικά πως ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός: «Θα ήταν σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς την ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας–Τουρκίας».
Συγκεκριμένα τονίζει ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά και ότι κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις σημαίες, σημειώνοντας ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο, το οποίο οι τουρκικές Αρχές έδωσαν στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ που έφερε στη δημοσιότητα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του προέδρου Ερντογάν, ο Μπουλούτ κατηγόρησε Έλληνες υπουργούς ότι είναι «αντι-ισλαμιστές και αντι-Τούρκοι».


Αυτό που προκαλεί ανησυχίες είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν εγκαταλείπουν την ιστορία με τις Σημαίες αλλά τώρα ισχυρίζονται ότι διαθέτουν και οπτικό υλικό. Φαίνεται ότι το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων έχει ενοχλήσει πολύ τους Τούρκους και φαίνεται ότι θα το χρησιμοποιήσουν και προεκλογικά. Ο σύμβουλος του Ερντογάν τώρα λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μογγολοι μας εχετε ζαλισει με τις παπαριες σας.Παρτε το αποφαση θελετε δεν θελετε η τουρκια θα σβησει απο τον πλανητη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΣΑΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ
ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...!!!!
ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ
Α Θ Ι Κ Τ Ο...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Ι.ΝΑΟΣ ΤΗΣ
Α Γ Ι Α Σ Σ Ο Φ Ι Α Σ ΣΤΗΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
ΕΝΩ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...