Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Η μεγάλη προδοσία των Τσίπρα –Βαρουφάκη.



Συγκλονίζονται τα διεθνή ΜΜΕ από την προσωπική μαρτυρία του Paolo Barnard, διότι ουσιαστικά μιλάει με στοιχεία για ξεπούλημα της Ελλάδας, αλλά εντός της χώρας   υπάρχει σιωπή τάφου για το θέμα. Η άμεση απάντηση είναι οφειλόμενη, μιας και αν μείνει αναπάντητο, αποτελεί ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και στοιχείο δικογράφου για το μεγαλύτερο έγκλημα: Εθνική προδοσία.
Μπορείτε να το δείτε  (εδώ) με τον τίτλο: "Ιδού η αληθινή ιστορία του Βαρουφάκη -χωρίς λογοκρισία και με αδιάσειστα στοιχεία-, από τον Paolo Barnard. Έτσι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας κορόιδεψε τους πάντες" (Εcco la vera storia di Varoufakis, scritta – senza censura e con prove inoppugnabili – da Paolo Barnard: così l’ex Ministro delle Finanze greco ha fregato tutti.)
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Paolo Barnard, διαβάζουμε τον τίτλο:
Γιάνης Βαρουφάκης, η Ντροπή, ο Απατεώνας (YANIS VAROUFAKIS, LA VERGOGNA, IL FALSARIO).

Η sibilla-gr-sibilla το ανέδειξε γράφοντας "Η Ελλάδα είναι νεκρή και τώρα δεν σώζεται πια. Τα δάκρυα κι οι κραυγές είναι άχρηστα"... Συγκλονιστική καταγγελία, με προσωπική συμμετοχή του Paolo Barnard, πως Βαρουφάκης-Τσίπρας πούλησαν την Ελλάδα!


Μεταξύ άλλων ο Paolo Barnard, αναφέρει τα εξής συνταρακτικά.
Ο  Βαρουφάκης και οΤσιπρας έπαιξαν σε χολιγουντιανό στυλ τους ρόλους του καλού και του κάκου μπάτσου  με εξαιρετική δεξιοτεχνία: το «κακού μπάτσου» και το «καλού μπάτσου», με το κακό μπάτσο (Τσίπρα  ο οποίος πωλεί στην Τρόικα) και τον καλό (Βαρουφάκη κρατώντας την Ελληνική αξιοπρέπεια αφού χτυπά την πόρτα στην Τρόικα). Αλλά και οι δύο είναι στην πραγματικότητα η ίδια ομάδα, και η ομάδα καλείται να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη με κάθε κόστος. Αίμα στους δρόμους; Ολοκαύτωμα ενός λαού; Δεν πειράζει. Παραμένει στο Άουσβιτς, με τον Τσίπρα να  δέχεται τα κρεματόρια με μια μικρή έκπτωση, ενώ Βαρουφάκης τα αρνείται κατηγορηματικά και επιλέγει πλάγιους δρόμους. Αλλά είναι πάντα για το Άουσβιτς. Αυτές είναι οι ακριβείς αναλογίες της ιστορικής ντροπής των δύο λαοπλάνων. Οι λίγοι τριγμοί της εξόδου από το ευρώ ήταν όλα ψεύτικοι.
Στις 25, Ιανουαρίου, 2015 ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις ελληνικές εκλογές, να γίνει το πρώτο κόμμα και να πάρει το 36,3% των ψήφων. Αμέσως μετά, ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ανακοινώνει ότι Αθήνα αναλαμβάνει η Lazard για να βοηθήσει την κυβέρνησή του κατά τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές στην Ελλάδα .  Η Lazard, που κάνει εκατομμύρια δολάρια με συμβουλές προς υπερχρεωμένες κυβερνήσεις, βρίσκεται στο Παρίσι, και οδηγείται από τον Matthieu Pigasse που είναι ένας αφοσιωμένος στην σοσιαλιστική γαλλική σχολή υπερ-νεοφιλελεύθερη και pro Αγοράς Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του πρώην προέδρου Σαρκοζί, και τώρα πηγαίνει χέρι-χέρι πολύ κοντά στο σημερινό πρόεδρο Ολάντ, έναν από τους μεγαλύτερους  ΠΙΣΤΩΤΕΣ της Ελλάδος. Σύγκρουση συμφερόντων; Μπαα.
 
Πριν από τον Βαρουφάκη μια άλλη ελληνική κυβέρνηση είχε προσλάβει την Lazard, το 2012, με την ευκαιρία της «διάσωσης» της Ελλάδα από την Τρόικα.
Η Lazard το 2011 είχε μια ωραία «σούπα» στην Ισπανία, όταν ήταν σύμβουλος στην τράπεζα Bankia, με  αποτέλεσμα  μόλις ένα χρόνο μετά η Μαδρίτη έπρεπε να σώσει Bankia με € 22.5 δισεκατομμύρια δημόσιου χρήματος. Στην Βρετανία έκανε  άλλη μια καταστροφή για τους κοινούς ανθρώπους . Είχε προσληφθεί από τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να ιδιωτικοποιήσει τα ταχυδρομεία και οι φορολογούμενοι  τελικά έχασαν  δισεκατομμύρια λίρες.
Αλλά η Lazard είναι επίσης εκείνη όπου εργάστηκε ο Gerd Häusler, ένας ανώτερος διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών στην Ουάσιγκτον (IIF), του βασιλιά της κερδοσκοπίας επί παραγώγων. αλλά πάνω απ 'όλα, και μιλάω για το IIF, το ανώτατο υπερασπιστή όλων των ιδιωτών πιστωτών της Ελλάδα. Αλλά καταλαβαίνετε τι περιλαμβάνει το DNA της Lazard; Και ας μην λείψει τίποτα: σε Lazard έχει επίσης περάσει Μαρκ Γουόκερ, ένα καλό δείγμα της τράπεζας Rothschild οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν ζημιά του τόσο στην Ελλάδα όσο και η Κύπρος ...

Αλλά ο Βαρουφάκης τους πήρε σύμβουλους. ....

Αποτέλεσμα; Σήμερα η Ελλάδα όχι μόνο έχει συνθλιβεί σαν κατσαρίδα από την Τρόικα.  


Στις 25 Φλεβάρη 2015 έγραψα αυτό το άρθρο ότι τον Ιανουαρίου 2015, είχε ήδη « ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΆΔΑ ήταν Τελειωμένη αλλά ο Τσίπρας κοιμόταν. " Διαβάστε το στο paolobarnard.info. ότι ο Draghi της ΕΚΤ είχε ήδη αποφασίσει το 2014 ότι η Ελλάδα ήταν a priori αποκομμένη από κάθε βοήθεια από το Αεροπλανοφόρο  ευρώ. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στην πραγματικότητα, έχει μια άπειρη δύναμη και θα μπορούσε να σώσει την Ελλάδα σε δεκαπέντε λεπτά. Ήταν όλοι αποφασισμένοι πριν από ένα χρόνο περίπου.  


Αλλά εδώ ερχόμαστε στο κάτω μέρος του βόθρου του ψεύδους και των παραλείψεων του  Βαρουφάκη.
Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο NewStatesman, αποκαλύπτει ότι για μια στιγμή μόνο μετά τις εκλογές, με μια μικρή ομάδα συμβούλων Ελλήνων  «σκεφτήκαμε την έξοδο από το ενιαίο νόμισμα", και συνεχίζει: «Αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορούμε, γιατί για να διαχειριστούμε την κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος απαιτείτε  ένας βαθμός  εμπειρογνωμοσύνης τεράστιος, και δεν είμαι σίγουρος ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα τον έχουμε ... χωρίς τη βοήθεια των ξένων εμπειρογνωμόνων ".

Ήταν ξημέρωμα στις 9 Φεβρουαρίου, το 02,01 π.μ. Γράφω για τον Βαρουφάκη ακριβώς αυτές τις γραμμές:

"Γιάννη ονομάζεται Mosler παρ΄τον τώρα! Paul Barnard "


Ο Αμερικανός οικονομολόγος Warren Mosler είναι ο πιο εξειδικευμένος στον κόσμο της νομισματικής κυριαρχίας, των Κεντρικών Τραπεζών, τη διαχείριση κρίσεων, και πάνω απ 'όλα είναι η μεγαλύτερη ιδιοφυία της οικονομικής ανασυγκρότησης για το δημόσιο συμφέρον. Ήταν έτοιμος να πάει στην Αθήνα την επόμενη μέρα με την ομάδα του συνεργάτες όπως Παυλίνα Tcherneva, Stephanie Kelton, Mathew Forstater και άλλοι ακαδημαϊκοί. Θα μπορούσε κυριολεκτικά να σώσει την Ελλάδα με συνολική ισχύ εξόδου από την κόλαση της Ευρωζώνης.

Περνούν  14 λεπτά για να στείλει ο Βαρουφάκης:

"Έχετε τον αριθμό του;"

Καλέστε τον Mosler, πέφτω από τα σύννεφα, ελέγχω τον αριθμό και τον στέλνω.  


Μετά από 21 λεπτά Warren Mosler μου ζητά από τα κράτη. Μίλησα στο τηλέφωνο, στις 02.30 π.μ. Warren έχει 2 ώρες για να στείλει ένα σχέδιο για να σώσει την Ελλάδα Γιάννης. Κάνει, και του έστειλα ένα αντίγραφο. Είναι υπέροχο.

Έχω πάει κάτω στο μπάνιο της παμπ γιατί  φωνάζουν, Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε  ένα χιλιοστό από της σωτηρίας της Ελλάδας και του τέλους του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που ονομάζεται Ευρωζώνη. Αν Βαρουφάκη και Τσίπρα συμμετάσχουν οι Warren Mosler & Team, σας εγγυώμαι, η Ευρώπη των Junker, Λαγκάρντ, Μέρκελ και άλλους χοίρους θα είναι στριμωγμένοι  στον τοίχο, κυριολεκτικά

Περνούν  48 ώρες. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο κόσμος του Τύπου ανακοίνωνει: Τσίπρας και Βαρουφάκης πήραν  τον αμερικανο οικονομολόγο Jamie Galbraith ως σύμβουλο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Ούτε μια λέξη για τον  Molser .

Γράφω στον Warren. Έχω μια αίσθηση απελπισίας . Δεν μπορείτε να καταλάβετε, και θα γράψω. Warren Mosler απαντά: «Κι εγώ το ίδιο."

Ο Jamie Galbraith είναι αναμφίβολα ένας γνωστός οικονομολόγος, αλλά δεν ήξερε σχεδόν τίποτα από ό, τι ήταν αναγκαίο για την Ελλάδα να ξεφύγει από το Ολοκαύτωμα που υπόκειται τώρα.
 

Τότε έγραψα ένα e-mail στον  Γιάνη πέρα ​​από απελπισία: "Συσχέτιση Warren με  Galbraith, είναι η τελευταία ελπίδα για τους Έλληνες;"

Καμία απάντηση.
Η 15η του τρέχοντος μηνός γράφω στον  Warren Mosler ρωτώντας τον αν είχε την  παραμικρή συνέχεια από τον Βαρουφάκη και έγραψε «Όχι, ποτέ δεν άκουσα,"


Τώρα μπορείτε κ Γιάννη Βαρουφάκη,  ψεύτη, πλαστογράφε φίλε της Wall Στ Lazard & Associates, και αυτός που έχει ρίξει μακριά τη σωτηρία ενός ολόκληρου λαού που μόνο μια μεγάλη ομάδα όπως αυτή του Warren Mosler θα μπορούσε να σώσει.

Τα δάκρυα και τα ξεσπάσματα είναι άχρηστα.


 


ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ! Ομολογεί τα σχέδια του για την «κλοπή» των ΑΦΜ
 


Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΑΦΜ! «Κύριε Βαρουφάκη, κάποιοι σας ακούνε, αλλά δεν θα το πουν πουθενά» – «Και αν το κάνουν, θα το αρνηθώ, θα το διαψεύσω»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/?p=284542#comment-429762

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΤΖΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΗΠΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟ-ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΛΛΩΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ , ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Σ. (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΤΥΣΚΟΤΙΣΗΣ) , ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΙΣ ..ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ο.Ε. ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ... ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΕ ...ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.. , ΕΝ ΓΕΝΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ..ΟΥΛΑ ΤΟΥ.... Ε ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ...ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ - ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ .... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...