Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μίχαλος: "Δεν υπάρχει θέμα σωτηρίας..., το λέω ευθέως, το λέω ευθαρσώς, γνωρίζοντας ακριβώς τί είναι αυτά τα λόγια τα οποία χρησιμοποιώ..."





Eστω και καθυστερημένα το ανακάλυψε. Ξεχασε όμως να πει ότι 70.000 επιχειρήσεις ήδη ετοιμάζονται για να εγκατασταθούν στο εξωτερικό με ότι αυτό συμπαρασύρει.  Αυτό θα είναι και η ταφόπλακα . Από πού θα εισπράττει το κράτος; Aπο τους συνταξιούχους;
Στο περιεχόμενο της τρέχουσας συμφωνίας και στον αντίκτυπό της στον κόσμο του εμπορίου και της βιομηχανίας, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στον Αντώνη Κουμιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων : Σ' αυτή τη φάση, όμως, είμαστε δυστυχώς καταδικασμένοι να προχωρήσουμε με την αρχική τουλάχιστον υλοποίηση αυτής της συμφωνίας. Σε καμία των περιπτώσεων, αν υλοποιηθεί πλήρως, όπως έχει σχεδιαστεί, δεν υπάρχει θέμα σωτηρίας, είμαστε καταδικασμένοι. Το λέω ευθέως, το λέω ευθαρσώς, γνωρίζοντας ακριβώς τί είναι αυτά τα λόγια τα οποία χρησιμοποιώ".






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τον Αντωνακη κανανε την παπια.Πως φτασαμε εδω που φτασαμε ξερουμε πολυ καλα.Και ποιοι δουλεψαν τα τελευταια 40 και βαλε χρονια κι'αυτο ξερουμε΄και τα ενοχα μυστικα σας ξερουμε.....Τωρα περιμενουμε να σας δουμε στη φυλακη,και η ωρα οπως ξερουμε δεν θα αργησει....αντε μουνοσκυλα ολα σας.

Ανώνυμος είπε...

ο μνημονιομουνοδουλοs τηs μπατζελη γινοτανε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...