Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Το δάνειο δόθηκε με όρους μαφίας ,δηλαδή με όρκο τιμής.



Όσο απίστευτο και αν ακούγετε για το δάνειο γέφυρα των 7.16 δις ευρώ από τον ESM που έλαβε η Ελλάδα για να ξεχρεώσει  τις κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης  δεν υπάρχει σε καμιά δανειακή σύμβαση. Παρά την ανακοίνωση της  ευρωπαϊκής επιτροπής ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες  τόσο από την πλευρά των δανειστών όσο και από την Ελλάδα δεν παρουσιάστηκε κανένα κείμενο δανειακής σύμβασης όπως μπορείτε να δείτε εδώ. http://www.scribd.com/doc/271645024/Efsm-Request-Formal-Comm#scribd

Προφανώς το δάνειο δόθηκε με όρους μαφίας ,δηλαδή με όρκο τιμής.
Για τα δάνεια που έχουν συναφθεί με τον EFSF δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ το πλήρες κείμενο των δανειακών συμβάσεων με όλα τα παραρτήματα.
Οι λόγοι που δεν δημοσιοποιούνται τα πλήρη κείμενα των δανειακών συμβάσεων είναι..
1ο  Για να μην υπάρχει η δυνατότητα να αμφισβητηθεί η νομιμότητα των συμβάσεων στην Ελλάδα η στο εξωτερικό. Τα σχέδια των συμβάσεων που πέρασαν από την βουλή δεν έχουν καμία νομική αξία.
2ο εφόσον οι συμβάσεις είναι μυστικές θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιηθούν οι όροι τους και ειδικά κρίσιμα σημεία όπως είναι το επιτόκιο η  ρήτρες
Ειδικά για το δάνειο γέφυρα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει θα αποτελεί μέρος της δανειακής σύμβασης των 81.7 δις ευρώ που πρόκειται να υπογραφεί τον Αύγουστο από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής επιτροπής στις 10-7-2015.

Το δάνειο γέφυρα αποτελεί ουσιαστικά μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις μαύρου χρήματος με σκοπό να μην σκάσει το σύστημα με τα δάνεια και τα ομόλογα της Ελλάδος.
Όπως ο Παπαδημος επιλέχτηκε για να υπογραφεί το «σωτήριο» PSI ,ο Τσιπρας επιλέχτηκε για να υπογράψει το νέο δάνειο. Ο ίδιος διαρκώς τις τελευταίες ημέρες αναφέρει πως κύριος στόχος είναι η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Είναι προφανές ότι στο παρασκήνιο έχουν γίνει μυστικές συμφωνίες .Οι συμφωνίες αυτές είναι κομμάτι στο παζλ που λείπει για να εξηγηθεί η ανεξήγητη μεταστροφή μετά το δημοψήφισμα .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΔΑΝΕΙΟΥ..,
ΠΟΣΟ ΑΘΩΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...