Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Φωτιά στα μπατζάκια του Τσιπρα, για αυτό κάνει… εντατικα μασάζ στίς κότες.



Φωτιές σε αρκετούς βουλευτές έχει ανάψει το νέο νομοσχέδιο για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που αναμένεται να περάσει σήμερα το βράδυ από τη Βουλή.
Κι αυτό γιατί οι διατάξεις του θα αποτελέσουν πλήγμα στο δικηγορικό κόσμο, που -ούτως ή άλλως- το έχει καταδικάσει με δημοψήφισμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και είχε κατέλθει σε απεργία διαρκείας, που ανεστάλη λόγω των βουλευτικών εκλογών του Ιανουαρίου του 2015
Oι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο προέρχονται από βουλευτές τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της συγκυβέρνησης, καθώς επηρεάζονται τα δικαιώματα και των νομικών αλλά και όσων τα επαγγέλματα τους έχουν σχέση με τις τράπεζες αλλά και δικηγόρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Βουλή είναι 42 δικηγόροι και νομικοί, κάτι που τους μετατρέπει σε «κρυφή» βόμβα που δεν αποκλείεται να προκαλέσει πρόβλημα στη σημερινή ψηφοφορία. Αυτό είναι, άλλωστε, που ανησυχεί όλα τα αποκόμματα…
Mε δεδομένο ότι σημερινή ψήφος θα είναι πιο «χαλαρή» καθώς η συμφωνία έχει ήδη περάσει από τα υπόλοιπα κοινοβούλια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει διαρροές από όλα τα κόμματα. Ωστόσο, το θέμα των διαρροών ανησυχεί περισσότερο τα κόμματα της συγκυβέρνησης, καθώς σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι πολιτικών αναλυτών ότι μπορεί και να μην συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες 120 ψήφοι (καθώς όπως προαναφέρθηκε η ψήφος θα είναι πιο χαλαρή σήμερα) η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί κοινοβουλευτικά και άρα ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί…



«Χέρι» στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία θα βάλουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολόγησης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.

Στη συνέχεια το Δημόσιο θα τα εκχωρεί στο ΤΑΙΠΕΔ προς «αξιοποίηση» δηλαδή στους δανειστές.

Η μέθοδος είναι απλή: Βαρύτατη φορολόγηση στα ΠΑΝΤΑ, με αποτέλεσμα ο φορολογούμενος να μην μπορέσει να πληρώσει τις υποτιθέμενες φορολογικές υποχρεώσεις του (από την Τουρκοκρατία είχαμε να δούμε τέτοιους φόρους) και να αναγκαστεί να παραδώσει το σπίτι του. Η αξία του ακινήτου θα υπολογίζεται με την εμπορική (δηλαδή ψίχουλα) και όχι με την αντικειμενική.

Έτσι όλοι οι Έλληνες πολίτες σε λίγα χρόνια θα έχουν χάσει την περιουσία τους και τα σπίτια τους, είτε χρωστάνε στις τράπεζες είτε χρωστάνε (αναγκαστικώς) στην Εφορία.
Με την «σατανική» μέθοδο δε του περιουσιολογίου και την αναδρομική φορολόγηση πολιτών γιατί έτσι θα ισχυρίζεται αυθαίρετα η Εφορία ότι της έκρυβαν εισοδήματα 30 χρόνια πριν, θα κόβονται πρόστιμα επιπέδου… Ροκφέλερ, και έτσι ουδείς θα μπορέσει να κρατήσει την ιδιοκτησία του.

Άλλωστε εκεί αποσκοπούν και οι αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με τις οποίες θα κατάσχονται τα σπίτια με μοναδική ευκολία είτε από τις τράπεζες είτε από το δημόσιο.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν τα αρχιδια οι αναρχοκουμμουνιστες εσπαγαν τα γραφεια του ΛΑ.Ο.Σ λογω μνημονιου ηταν καλα τωρα που ειναι τα πουτανοπαιδα?να γαμησουμε εμεις τα του συριζα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Α.Ε. ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ (ΕΓΚΡΙΝΕΙ.....) .

Ixnos είπε...

Μην γράφετε υβριστικά σχόλια γιατί θα διαγράφονται.

Ανώνυμος είπε...

και αυτα τα κοριτσια του ΛΑΟΣ πολυ γλωσουδεs αφου ξερανε οτι αυτα του τσιριζα ειναι λιγακι νευρικα...οι νεολαιοι του ΛΑΟΣ ο μπαρμπα νικηταs του εφυγε ο καθετηραs ο κυρ μητσοs ανεβασε λιγο ζαχαρο ο κυρ θανασηs εκανε λιγο πιεση ο πανοπουλοs ειχε μια ελαφρα ακρατεια αλλα τελοs καλο ολα καλα εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμοs.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...