Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πόσα θες να μας τρελάνεις;



Eαν τους γαμώ τo …πρώτο… σπίτι τους θα παρεξηγηθούν;
Σε αίθουσα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία πρώτης κατοικίας και τα «κόκκινα» δάνεια με πρωτοβουλία τεσσάρων τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ (κέντρο, Φάληρο, Τούμπα, Χαριλάου) της Α” Θεσσαλονίκης.
Οι ομιλητές ενημέρωσαν το κοινό για τα νέα δεδομένα, μετά την ψήφιση των σχετικών νόμων και ακολούθησε διάλογος.
«Οι νόμοι που ψηφίστηκαν σαφέστατα προσφέρουν 100% προστασία στους φτωχούς συμπολίτες μας, έτσι όπως προσδιορίζεται αυτός ο όρος, δηλαδή, π.χ. σε οικογένεια με δύο παιδιά με 20.000 εισόδημα και λιγότερα για τον άγαμο» τόνισε η δικηγόρος Έρση Φωτοπούλου, αναφερόμενη στην πρώτη κατοικία και υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μια σειρά από ευνοϊκές προβλέψεις και ένα ισχυρό προστατευτικό πλαίσιο, ενώ οι προηγούμενοι νόμοι «δεν έδιναν τέτοια δυνατότητα». Σημείωσε επίσης ότι παρέχεται επίσης «αρκετά μεγάλη προστασία σε οικογένειες με δύο παιδιά με εισόδημα μέχρι 36.000 ευρώ, υπό προϋποθέσεις».
«Αν λάβουμε υπόψη ότι το 94% του ελληνικού πληθυσμού δηλώνει εισόδημα κάτω από 36.000 ευρώ, αυτό είναι και η απάντηση στο πια προστασία προσφέρει ο καινούργιος νόμος» είπε η κ. Φωτοπούλου.



ΥΠΟΙΚ: Αμεσα η ρύθμιση προστασίας της Α' κατοικίας από χρέη στο Δημόσιο

Από το δημόσιο. Όχι από τις τράπεζες. Εκεί είναι το ζουμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...