Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ένας ΜΌΝΟ ο τυχερός …που ασφαλώς…. δεν θα τον μάθουμε… ΠΟΤΕ.



ΒΡΕΘΗΚΕ  ΕΝΑΣ….  ΑΓΝΩΣΤΟΣ  ΓΙΑ ΤΑ 15,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!
Το ποσό των 15,5 εκατ.ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί από τα αλλεπάλληλα τζακ-ποτ του Τζόκερ διεκδικούν εκατομμύρια... Έλληνες που δοκίμασαν την τύχη τους. Ο τυχερός όμως είναι μόνο ένας! Η κλήρωση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ». Πέντε  Άτυχοι με πέντε επιτυχίες … ΚΑΙ ΜΊΑ ΑΠΟΤΥΧΊΑ κερδίζουν από 196.197,19 έκαστος.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τυχερό δελτίο λένε φήμες ότι «παίχτηκε» σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Βραχνέικα της Πάτρας.Δηλαδή η γύφτος η πουτάνα η πακιστανός. Τρέχα γύρευε. Ο "υπερτυχερός" έπαιξε πέντε απλές στήλες 2,5 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η απάτη. Δεν μπορείς να λες ότι πήρε σκούπα τόσο χρήμα, κάποιος…. ανώνυμος. Εγώ λέω ότι τα πήρε σκούπα …..πρωτοκλασάτος πολιτικός ως ….αμοιβή της στήριξης του στον Τσίπρα. . Ας βγουν να πουν το όνομα αυτού που τα κέρδισε, και να με διαψεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

Όλο το δελτίο αν κάποιος έπαιζε 45 αριθμούς συν 20 Τζόκερ θα πλήρωνε 12.217.590 . η κλήρωση έφερε έναν τυχερό με 15,5 εκατομμύρια. Φυσικά ζούμε στην Ελλάδα.. Το επόμενο ωραίο… κοντά στο ΠΆΣΧΑ…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...