Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μην αντιγράφεις τον πατέρα σου, γιατί είναι …βλαπτικό.



Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει πλέον ζήτημα ενότητας στη ΝΔ, αλλά υπάρχει ένα δίλημμα εν όψει του β' γύρου των εκλογών και αυτό είναι ποιος από τους δύο διεκδικητές της προεδρίας μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μπορεί να κερδίσει ψήφους κεντρώων, σημειώνοντας ότι μπορεί να μιλήσει καλύτερα στη νέα γενιά. Τόνισε, δε, ότι κέρδισε το στοίχημα της μαζικής συμμετοχής στην «γαλάζια» κάλπη και άφησε αιχμές κατά του Β.Μεϊμαράκη για τη στάση που είχε τηρήσει στο ζήτημα της εκλογής προέδρου από τη βάση.

 Και ο δρακουμέλ μπαμπάς του  τα ίδια έλεγε παλιά . Κάντε με αρχηγό να νικήσω τον Ανδρέα. Πως όμως τον νίκησε ; Καθίζοντας τον στο σκαμνί συνεργαζόμενος με το Κ.Κ.Ε. Το αποτέλεσμα ; H καταβαράθρωση της δεξιούλας μετά από δυο χρόνια διακυβέρνησης  ,η θριαμβευτική επιστροφή του Ανδρέα , η δραματική εθνικά συνέχεια με ….Σημίτη και άντε… γεια. Όπως να το κάνουμε έχει μια κατάρα το Μητσοτακέϊκο που  την πληρώνουμε όμως εμείς.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...