Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Και από τα «οστά των νεκροταφείων» τα αρπάζουν οι ναζί.Επειδή έμαθαν να επεξεργάζονται πλήρως τα σώματα των Εβραίων το 40-44 νομίζουν ότι θα το επαναλάβουν με διαφορετικό τρόπο …με εμάς. Κούνια που τους κουνούσε. Θα φάνε τέτοιο γαμίσι εξ΄αιτίας μας, που θα οπισθογυρισουν  στην εποχή των σπηλαίων, Εάν τους ισοπέδωσαν τότε, τώρα θα σκάψουν και το έδαφος.   
  Όποιος δεν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ που θα εισπραχθεί μέσω εφορίας. Αυτά τα χρήματα δεν θα περάσουν από τα δημόσια ταμεία, αλλά θα καταλήξουν σε τσέπες Γερμανών και Γάλλων που έχουν αγοράσει τα ελληνικά ΚΤΕΟ. Διαβάστε τι έγραφε το spirospero στις 27 Νοέμβριου 2015.
Για να περάσει ΚΤΕΟ ένα αυτοκίνητο πληρώνει 50 ευρώ στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ που έχουν περάσει πλέον στα χέρια Γερμανών και Γάλλων. Από τα 50 ευρώ το κράτος εισπράττει μόνο 1 ευρώ. Τα άλλα τα «τσεπώνουν» οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.
Στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώναμε 40 ευρώ το αυτοκίνητο με παράβολο στην εφορία και τα χρήματα τα εισέπραττε το κράτος.
Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους.
Οι ετήσιες εισπράξεις είναι τεράστιες και τα χρήματα των Ελλήνων ταξιδεύουν σε Γερμανία και Γαλλία. Οι τοκογλύφοι έχουν επιβάλλει ακόμα και τα αυτοκίνητα του Δημοσίου να περνούν ΚΤΕΟ από τα ιδιωτικά και όχι τα Δημόσια.
Γι' αυτή την τεράστια κομπίνα κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμη. Ούτε αυτοί που την υπέγραψαν, ούτε αυτοί που την εφαρμόζουν, αλλά ούτε και εκείνοι που την καταψήφισαν.
Από τα δημόσια ΚΤΕΟ όλα τα χρήματα έφταναν στον κρατικό προϋπολογισμό και στον πολίτη στοίχιζε 10 ευρώ λιγότερο.
Από τα ιδιωτικά το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds.
Μπορεί να εξηγήσει κανείς αρμόδιος γιατί υπογράψαμε τέτοια αθλιότητα;

«Εκπνέει» η προθεσμία για το ΚΤΕΟ

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΘΑΝΕ Ο LEMMY ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ, ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εκδοσειs Γεωργιαδη του Δοκτοροs Δημοσθενη Αλεξιου''Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Η ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ''

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...