Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι εγκληματίες της Δ.Ε.Η



Κατά τα άλλα η κωλοκυβέρνηση ασχολείται ΜΟΝΟ με τα δικαιώματα των προσφύγων εξασφαλίζοντας στέγη, θέρμανση, ρεύμα, σίτιση και άλλα ξεχνώντας όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολίτες με ίσα δικαιώματα…
Εξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου εδώ και αρκετές ημέρες, με αυτό που συνέβη για άλλη μια φορά σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων (4) παιδιών.
Πριν από έναν χρόνο περίπου, όλοι θυμόμαστε τον άδικο χαμό του 34χρονου πατέρα 4 παιδιών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.
Ο Νικόλαος Κλώθος συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον χαμό του αφού περίμενε χτυπημένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί και για άλλη μια φορά οι «γνωστοί – άγνωστοι» είχαν δώσει πολλά λόγια και υποσχέσεις.
Σήμερα και ενώ έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιά περιμένοντας από το κράτος (ακόμη) να της βγάλει την σύνταξη από τον θάνατο του συζύγου της.
Τέσσερα ανήλικα παιδιά 11, 9, 7 και 2 ετών!!!
Αυτό λοιπόν το απίστευτο Κράτος φρόντισε και μέσω της ΔΕΗ την παραμονή των Χριστουγέννων της έκοψε το ρεύμα ,αφήνοντας 5 ανθρώπους στο σκοτάδι!!!
Παρόλο που η ΔΕΗ γνωρίζει μέσω αίτησης την πολυτεκνική ιδιότητα της χήρας… για να μην «πέσουν έξω τα καράβια» και έρθει καμιά πτώχευση του οργανισμού, προχώρησε λόγω οφειλών στην διακοπή ρευματοδότησης λόγω οφειλών!
Σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στο Καρλόβασι και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα!!!
Σε δηλώσεις του στην »ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ» μας ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως «…η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια» .
Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της Σάμου που είναι ικανοί να συμπαρασταθούν με κάθε μέσο στην περιπέτειά της!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, γιατί τα έχετε με την ΔΕΗ; Κανονικά έτσι πρέπει να κάνει σε όλους όσους δεν πληρώνουν (και στα υπουργεία και βιομηχανίες ακόμα).
Το ασφαλιστικό ταμείο που δεν έβγαλε τη σύνταξη της γυναίκας και τους βουλευτές της Σάμου να κράξετε.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να τα βαλουμε με το υπουργειο και τους βουλευτες της Σαμου; Εχουν προτεραιοτητα αλλοι για να βγουν στη συνταξη θα περιμενει μεχρι να ερθει η σειρα της. Με τη ΔΕΗ θα τα βαλουμε και το τμημα των δημοσιων σχεσεων της! ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΙΟΟΟΟ! ΜΠΡΡΡΡΡ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σωστο να την καταδικασουνε την περιστεροχεσμενη κουραδα με τα αμετρητα ακινητα με κλεμενα 35.000.000 εκατομυρια ευρω=12.000.000.000 δισεκατομυρια δραχμεs με 12 μηνεs και τριετη αναστολη ειναι σωστο;;;;Ο ΠΟΥ...ΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΝ ΒΑΜΕΝΗ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...