Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Το ένα φασιστόμουτρο, αδειάζει το άλλο.Πλακώνονται για το ποιος θα αρπάξει ποιο πολλά κουρέλια, από το κουρελοκόμμα.
«Εγώ δεν έχω καμία αυταπάτη για το τι είναι ο κ. Λαζόπουλος. Ο κ.Λαζόπουλος είναι αυτό που λέμε με τη γλώσσα της Αριστεράς “οργανικός διανοούμενος της Αριστεράς”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό του ταλέντο για να υπηρετήσει συγκεκριμένες κομματικές σκοπιμότητες και συγκεκριμένα ιδεολογικά προτάγματα», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, για το περιστατικό μεταξύ Γεωργιάδη – Λαζόπουλου.
«Επομένως, προφανώς, ο κ. Λαζόπουλος κάνει τη δουλειά του. Την ονομάζει δήθεν «σάτιρα», η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένας στρατευμένος καλλιτέχνης. Είναι ένας καλλιτέχνης της Αριστεράς με τα όποια ταλέντα του. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης στον focus fm της Θεσσαλονίκης.
«Δεν μπορεί να σ΄ απασχολεί ο Λαζόπουλος, είναι σαν να λες ότι εγώ θα στεναχωρηθώ αν πει κάτι για μένα ο Ριζοσπάστης».
Στην ερώτηση για το αν ήταν λάθος του Άδωνι Γεωργιάδη να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, ο κ.Βορίδης απάντησε:
«Το να αναδεικνύεις τα στρατευμένο του χαρακτήρα του Λαζόπουλου είναι απολύτως θεμιτό, λογικό και σωστό, αλλα νομίζω – περίπου – αυτονόητο. Αν με ρωτάτε αν θα πήγαινα εγώ απ’ έξω, για να μπω μέσα, για να πω κάτι, οτιδήποτε, εγώ σας λέω ότι διάλογο τέτοιο δεν ανοίγω με κανέναν, ο οποίος δεν έχει θεσμικό χαρακτήρα και πλαίσιο, που σημαίνει πως πρέπει να είναι πολιτικός και εκλεγμένος.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...