Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Συνεχίζεται αμείωτη η ροή των λαθρο στα ελληνικά νησιά, παρά τις υποσχέσεις της δήθεν Κυβέρνησης.



Με σύμμαχό τους την καλοκαιρία, οι διακινητές μεταφέρουν καθημερινά από την Τουρκία χιλιάδες λαθρομετανάστες , πλημμυρίζοντας τα ελληνικά νησιά. Αυτοί με τη σειρά τους προωθούνται στην ελληνική πρωτεύουσα, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη αλλά προς το παρόν…. μένουν Ελλάδα.

Σχεδόν 4.000 αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά από δυο πλοία. Ειδικότερα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέφερε από τη Μυτιλήνη 2.474  και το πλοίο «Νήσος Ρόδος» μετέφερε από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο 1.301 .

Υπενθυμίζεται ότι εχθές είχαν φτάσει ακόμη 1.706 στο λιμάνι του Πειραιά, με το πλοίο «Αριάδνη», στο οποίο είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και τη Χίο.

Συνολικά, περί τους 800.000 λαθρομετανάστες έχουν περάσει φέτος από την Ελλάδα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο αριθμός των καθημερινών αφίξεων δεν φαίνεται να μειώνεται, παρά τις εγγυήσεις που έχουν παρασχεθεί από την τουρκική πλευρά για περιορισμό της ροής των από τα δυτικά παράλια της χώρας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...