Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Σε κατάσταση πανικού και οι… αδήλωτες.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει την υποχρεωτική χρήση κάρτας για τις πληρωμές των υπηρεσιών που παρέχονται στους οίκους ανoχής, ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή.
 Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, το μηχάνημα για την κάρτα θα τοποθετηθεί στον κόλπο των ιερόδουλων, ώστε ο πελάτης να περνάει υποχρεωτικά από το μηχάνημα πριν φτάσει στον προορισμό του. Για «διόδια κόλπου» κάνουν λόγο οι ιερόδουλες, που ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις ενάντια στη μηχανοποίηση του κόλπου τους. Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον στoματικό έρωτα, ενώ υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθεί μηχάνημα και στον ποπό των ιερόδουλων, για να μην χάνονται χρήματα από τα ταμεία του Κράτους. 
Οι πελάτες των οίκων ανoχής -που τώρα τα λένε «studio» γιατί τα κορίτσια έχουν και καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ είναι και πιο εύκολο να λέει ο πατέρας «η κόρη μου είναι στο studio» γιατί οι άλλοι νομίζουν πως κάνει ηχογραφήσεις- είναι έξαλλοι με την υποχρεωτική χρήση κάρτας στους οίκους ανοχής, γιατί μπορεί να δει η γυναίκα τους τον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας και να αναρωτηθεί τι είναι αυτό το πισωκoλλητό κάτω από τον λογαριασμό του Σκλαβενίτη.
 Το υπουργείο Οικονομικών σκέφτεται σοβαρά να επιβάλει την χρήση κάρτας και στις Ελληνίδες που κάνουν βίζιτες αλλά μια έρευνα των Times του Λονδίνου έδειξε πως οι Ελληνίδες πηδιούνται πια για μια τυρόπιτα, οπότε υπάρχει σκέψη να φορολογηθούν πιο ακριβά το φύλλο, το τυρί και τα αυγά. 
pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...