Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοί όμως σε έχουν γράψει… στους όρχεις τους.

Το Συριζαιϊκο μουνόπανο τολμά να λέει ότι έχει τους πολύτεκνους γραμμένους  στα παλιά του παπούτσια γιατί δεν συμφωνούν στην νομιμοποίηση των πούστηδων.
Λάβρος κατά της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος εμφανίστηκε ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, με αφορμή επιστολή της Συνομοσπονδίας, στην οποία δηλώνεται η αντίθεσή της με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. »Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια» είπε χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Θα αναφερθώ σε ένα φορέα που δεν ήρθε για να παραστεί στη διαβούλευση, ανέφερε και διάβασε την επιστολή της ΑΣΠΕ:...
«Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου. Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ” αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους». Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τις θέσεις της Συνομοσπονδίας, ο κ. Καραγγιανίδης, τόνισε: «Οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε. Προσωπικά εγώ δηλώνω ότι τους απεχθάνομαι… Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...