Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μόνη εναντίον ΟΛΩΝ των γερμανόδουλων .



Τελικά η Λεπέν δεν κατάφερε να κρατήσει τα κέρδη του πρώτου γύρου. Σύμφωνα με τα πρώτα exit poll δεν κερδίζει καμία Περιφέρεια στη Γαλλία, ούτε τις δύο όπου είχαν αναδειχθεί πρώτη εκείνη και η ανιψιά της, καθώς η ΑΝΕΝΤΙΜΗ  εκλογική συνεργασία Ολάντ – Σαρκοζί σε συνδυασμό με την μεγάλη συμμετοχή αντέστρεψαν το κλίμα. Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη διαδραμάτισε η απόσυρση των σοσιαληστών υποψήφιων, καθώς και η έκκληση του Ολάντ για στήριξη του κεντροδεξιού κόμματος ως «ανάχωμα» στην επέλαση της Λε Πεν. Στη βόρεια περιοχή της χώρας, οι Ρεπουμπλικάνοι του Σαρκοζί κερδίζουν το 57,5% των ψήφων έναντι 42,5% του Εθνικού Μετώπου. Στα νοτιοανατολικά, όπου υποψήφια είναι η ανιψιά της Λε Πεν, Μαριόν, ο κεντροδεξιός υποψήφιος προηγείται με ποσοστό 54,5%. Η συμμετοχή και στις δύο περιφέρειες υπερβαίνει το 61% - σημαντικά αυξημένη έναντι του πρώτου γύρου, ενώ στα ανατολικά, η κεντροδεξιά προηγείται με 48,4% έναντι 36,4% του Εθνικού Μετώπου.
Στις  6 Δεκεμβρίου, το FN είχε συγκεντρώσει το 40% των ψήφων στη βόρεια περιφέρεια όπου είναι υποψήφια η Λεπέν. Ενδεχόμενη νίκη της σήμερα θα τόνωνε το πολιτικό της προφίλ εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2017. Το Εθνικό Μέτωπο κέρδισε, συγκεντρώνοντας παρόμοιο ποσοστό, και στην περιφέρεια της νότιας Γαλλίας όπου η ανιψιά της προέδρου του, η Μαριόν Μαρεσάλ-Λεπέν, τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Η  απαξίωση της πολιτικής των κομμάτων εξουσίας,  οι κοινωνικές ανισότητες, τα υψηλά ποσοστά της ανεργίας, σε συνδυασμό με την αύξηση των μεταναστών και τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι οδήγησαν στην καλύτερη εκλογική επίδοση της γαλλικής εθνικής δεξιάς στην ιστορία της.
Όμως μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου  το κυβερνών Σοσιαλιστρικό Κόμμα, που κατέλαβε την τρίτη θέση, απέσυρε τους υποψηφίους του από τις δύο περιφέρειες-κλειδιά και κάλεσε  τους ψηφοφόρους του να υποστηρίξουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων (Les Républicains) του μέχρι χθες εχθρού των σοσιαληστων Νικολά Σαρκοζί, προκειμένου… να μη κερδίσει η Λεπέν. 
Μην σας ξαφνιάζουν όμως αυτά ,γιατί και οι εδώ αριστεροδεξιοι προδότες το ίδιο σχεδιάζουν. Σου λένε ενωμένοι θα τους πηδάμε όλους, χωρίς την παραμικρή  αντίσταση – αντίδραση, και οσοι διαφωνούν τους βαφτίζουμε ακροδεξιούς, αντιδραστικούς, εχθρούς της δημοκρατίας, γραφικούς κ.α και…καθαρίσαμε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα μιντιακα ζώα προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μαύρο- άσπρο. Μόνη της, και πήρε σχεδόν 50% …και είναι ήττα;
Aυτο είναι πανωλεθρία των δήθεν δημοκρατικών δυνάμεων. Το μεγάλο κατόρθωμα του ΟΛΑΝΤ είναι, πως κατάφερε να αναστήσει τον νεκρό Σαρκοζι , όπως κατάφερε ο σύντροφος του ΤΣΙΠΡΑΣ, να αναστήσει τον Καμμένο και τον Λεβέντη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...