Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Φοβού τους σωτήρες, και βραβεία φέροντες.



 Ο Πάνος Μωραΐτης, είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων, ASPIDA που έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία λαθρομεταναστες  από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου έναντι αδρός αμοιβής, που έφτανε τα 2000 ευρώ το κεφάλι. Μιλάμε για δις ευρώ.
Ο Πάνος Μωραΐτης, CEO της Aspida είχε βραβευθεί το 2016 από την Αμερικανική Πρεσβεία και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει το 2015 το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Emergency Rescue Centre International (ERCI), ο οποίος αναλαμβάνει την διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης. Επίσης Τον Φεβρουάριο του 2017το ΥΠΕΞ είχε αποστείλει στην Εισαγγελία  43(!) υποθέσεις με ΜΚΟ  που εμπλέκονταν να παράνομες δοσοληψίες μεταξύ αυτών και της ERCI.
Βραβείο επίσης μάλλον επειδή γέμιζε την χώρα λάθρο του απένειμε  το 2017 και ο Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.
Η εξάρθρωση από την ΕΛΑΣ του μεγάλου δικτύου διακίνησης λαθρομεταναστών από την  ΜΚΟ ERCI τη Λέσβο η οποία δρούσε ανεξέλεγκτα από το 2015, έμελλε να αποτελέσει την  αρχή  για ένα μεγάλο κύμα αποκαλύψεων. Τα 30 και πλέον μέλη -εκ των οποίων 6 Έλληνες- της συγκεκριμένης ΜΚΟ  έφερναν στην Ελλάδα χωρίς εμπόδια τους Λαθρομεταναστες . Μάλιστα μια εκ των εκ συλληφθέντων είναι και η «προσφυγοπούλα» Σάρα Μαρντίνι, η οποία είχε γίνει σύμβολο της προσφυγικής κρίσης από τα ΜΜΕ, άρα πρόκειται για διεθνές κύκλωμα… Να γιατί ο Αβραμόπουλος πήγε στη Τουρκία και γιατί πνίγηκε το θέμα της NOVARTIS (πρόκειται για κηλίδα στον ωκεανό, μπροστά σε όσα γίνονται στη χώρα).
ΦΥΣΙΚΑ, Η ERCI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ (σκοτώνεις μία που δεν καταδικάζεται ποτέ ο ένοχος αλά Φλώρος και μετά ανεβάζεις τις τιμές στις υπόλοιπες, που συνεχίζουν με αγώνα τις μεταφορές λαθρομεταναστών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...