Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη γιατί δεν κέρασε καφέ την λήσταρχο.



Η 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος είναι ο «άντρας» που επιχείρησε να ληστέψει το μεσημέρι της Παρασκευής κοσμηματοπωλείο επί της οδού Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας και βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διαφύγει μέσα από την τζαμαρία του καταστήματος.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν τα τραύματα από τα τζάμια ήταν αυτά που του στέρησαν τη ζωή ή η επίθεση που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους περιοίκους. Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα). Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον επίδοξο ληστή. Ο "άνδρας" εισέβαλε εχθές το μεσημέρι στο κατάστημα χρυσαφικών του κέντρου κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να το ληστέψει. Φαίνεται να εγκλωβίζεται και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αρχικά αρπάζει έναν πυροσβεστήρα και στη συνέχεια αφού ανεπιτυχώς δεν μπορεί να βγει, σπάει τη βιτρίνα και “βουτάει” μέσα από τα τζάμια στο δρόμο. Όπως φαίνεται διερχόμενοι περαστικοί του επιτίθενται και ο ληστής τραυματισμένος από τα τζάμια, αφήνει λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία του πνοή.
Σε ερασιτεχνικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ακόμη ένα άτομο εμφανίζονται να γρονθοκοπούν τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...