Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Oποιος τους σφαλιαρώνει είναι ακροδεξιός.



Σε λίγο θα είναι όλοι οι Έλληνες… ακροδεξιοί.
Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βολευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας όπως έκανε καταγγελία ο ίδιος. Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος κοντά σε στέκι οπαδών της Καλαμάτας στην οδό Καλλιπατείρας.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο enikos.gr πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια.
Κατά τη διάρκεια της χειροδικίας, οι δράστες φώναζαν "πουλήσατε τη Μακεδονία πούστηδες".
Μιλώντας στο enikos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του.  Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.
Αυτήν ώρα ο βουλευτής βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 προσαγωγές ατόμων, ενώ η ερεύνα συνεχίζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει να γίνει και η ακροδεξιά κυβέρνηση, έτσι δεν βγήκε και ο (τ)συριζα. Είχαμε ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και όποιο διαμαρτύρονταν ήταν Συριζαίος για τους κυβερνώντες , κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει να γίνει και η ακροδεξιά κυβέρνηση. Είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κάποτε και ο ΓΑΠ έλεγε ότι όσοι διαμαρτύρονται είναι συριζαίοι, κάνω λάθος; Επίσης ο ΓΑΠ έλεγε ότι το ΚΚΕ (ΔΉΘΕΝ) θα τους χάλαγε τα σχέδια αν έβγαινε (γελάω). Επίσης ότι αν ο κόσμος ξυπνήσει θα τους πάρει με τις πέτρες, το τελευταίο το θέλω πολύ να γίνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...