Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ακόμη να πάρουν χαμπάρι οι ραγιάδες - ζώα .





Έχουμε παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους γυφτοσκοπιανούς και αυτοί παίζουν… τρίλιζα.

Συνεχίζεται το δούλεμα των Σκοπιανών με ήξεις αφίξεις  αναφορικά με τις δηλώσεις Ζόραν Ζάεφ περί μιας και μοναδικής «Μακεδονίας» δηλαδή της... "δικιάς" του ψευδεπίγραφης.
Το ΜΙΑ (το ψευδομακεδονικό Πρακτορείο Eιδήσεων) εξακολουθεί να έχει αναρτημένο στη σελίδα του το αρχικό κείμενο των δηλώσεων Ζάεφ,  ως να μην συνέβη τίποτα, υποστηρίζοντας έτσι οι Σκοπιανοί με τον τρόπο τους, το δικό τους ιδεολόγημα ότι είναι οι μόνοι "Μακεδόνες", και αυτό χωρίς να έχουν καμία σχέση με τη Μακεδονία. 
Σήμερα, μία ημέρα μετά το επεισόδιο, το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA επανέρχεται στο θέμα υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από ελληνικής πλευράς. Παράλληλα, ακόμη και σήμερα, παραμένει ενεργό το link  (στη δεύτερη παράγραφο της 2ης ερώτησης) της συνέντευξης που περιέχει τις εμπρηστικές δηλώσεις Ζάεφ.
«Μοιράζομαι και κατανοώ τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας στη Διασπορά σχετικά με τη σύνθετη ονομασία και με τον γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια Μακεδονία», γεγονός που δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτό.
Αλλά δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία παρά η δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι η Μακεδονία μας και δε θα υπάρξει άλλη στον κόσμο. »



Γιατί η λεγομένη «Συμφωνία των Πρεσπών», είναι απολύτως παράνομη. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...