Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η αστυνόμευση επαφίεται στην έγκριση απο τα … ΕΣΠΑ.



Μέσω ΕΣΠΑ, προσπαθεί να αποκτήσει… ρόδες, ραντάρ, γερανούς και ασυρμάτους επικοινωνίας η Ελληνική Αστυνομία. Στο πλαίσιο αναζήτησης κονδυλίων προερχομένων από τα συγχρηματοδοτούμενα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο φορέας της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει επιλέξιμος προς χρηματοδότηση σε δράσεις για την οδική ασφάλεια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας
Από τις Ενδιάμεσες Υπηρεσίες Διαχείρισης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου έχουν ενταχθεί με διάφορες αποφάσεις δράσεις προμηθειών συνολικού ύψους 13.548.000 ευρώ.
Οι προμήθειες αφορούν την αγορά 120 οχημάτων τζιπ, 264 επιβατικών, 41 οχημάτων μεταφοράς κάτω των 10 ατόμων, 56 μοτοσικλετών, 15 οχημάτων ειδικής χρήσης, 5 γερανοφόρων, 61 φορητών ραντάρ και 430 ασύρματων πομποδεκτών.
Νέες προμήθειες
Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τον περασμένο Μάρτιο προώθησε τα απαραίτητα Σχέδια Διακήρυξης στην Εθνική Υπηρεσία Θεσμικής Υποστήριξης για τον συντονισμό των επτά Περιφερειών. Οι διαχειριστικές αρχές έχουν δώσει την τελική έγκρισή τους και σταδιακά κινήθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες από τη Διεύθυνση Προμηθειών της ΕΛ.ΑΣ. Επιπλέον, σε επεξεργασία βρίσκεται πρόσκληση ύψους 10.000.0000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
Η συγκεκριμένη Ενδιάμεση Υπηρεσία Διαχείρισης αναμένει την έκθεση τεκμηρίωσης δράσης ΕΣΠΑ από την αρμόδια υπηρεσία του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. με την ενσωμάτωση των τελικών παρατηρήσεων, ώστε να ενταχθούν δράσεις προμηθειών που αφορούν την απόκτηση αστυνομικών οχημάτων διαφόρων τύπων, μοτοσυκλετών, φορητών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας, ψηφιακών ταχογράφων και πομποδεκτών οχημάτων.
Ήδη έχουν εκδοθεί από τις Ενδιάμεσες Υπηρεσίες Διαχείρισης Κεντρικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου προσκλήσεις ύψους 1.500.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό ενίσχυσης της ΕΛ.ΑΣ. στο ποσό των 26.548.000 ευρώ…

1 σχόλιο:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

https://kentripotideas.blogspot.com/2018/06/1-2-4-ntokoymenta.html?m=1. Ολη η αληθεια για το πιδοδερι κι αν βαλης και αυτα που εγιναν στην θεσσαλονικη αμφιβαλω για το αρθρο.αν εχουν τοσα παραπονα γιατι δεν ενωνονται με τον ελληνικο λαο οπως εκαναν στην ιταλια κσι εριξαν την κυβερνηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...