Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Υπάρχει …Ελλάδα; Υπάρχουν Έλληνες;



Ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Βούλγαροι το τόλμησαν στην τριεθνή Κατοχή της χώρας το 1941-1944. Μόνο με την λεηλασία του Ιράκ το 2003 συγκρίνεται αυτό που δέχθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρίς να ανοίξει μύτη: Η διαχείριση πάνω από 10.000 ελληνικών μνημείων και κρατικών ακινήτων μεταβιβάζονται για διαχείρισή τους στο Υπερταμείο, δηλαδή τους δανειστές!
Σχεδόν όλα τα μουσεία και τα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας, περιλαμβανομένης της Ακρόπολης, του μουσείου της Ακροπολης, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας κλπ.
Η διαχείριση των μνημείων περιλαμβάνεται στην συνθήκη παραχώρησης της δημοσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, την οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα η κυβέρνηση! 
Ο κατάλογος των 10.000 μνημείων και των ακινήτων που εκχωρούνται δεν τα περιλαμβάνει ονομαστικά για ευνόητους λόγους, αλλά με τους κωδικούς ΚΑΕ που είναι εγγεγραμμένα στο Κτηματολόγιο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ
Οι πολιτικοί (και σε κάποιες περιπτώσεις και φυσικοί…) τους πρόγονοι (παππούδες), ήταν οι σφαγείς του ελληνικού λαού στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στο Κιλκίς, στην Στριμάγκα, στο Περιστέρι, στα διυλιστήρια της Ούλεν και στους υπόλοιπους τόπους μαρτυρίας.

Οι πατεράδες τους, θέριζαν επί τρεις δεκαετίες, με το 45άρι της 17Ν. και τις βόμβες του ΕΛΑ.

Αυτοί, έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας –και μια αγέννητη ψυχή!- στην τράπεζα Μαρφίν! Αυτοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους αγωνιστές Φουντούλη και Καπελώνη! Αυτοί έκαψαν με φωτοβολίδα το πόδι ακόμα και μιας δικιάς τους, της δικηγόρου Τσουκαλά! Αυτοί, έχουν κάνει δεκάδες επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε μεμονωμένους εθνικιστές. Τελευταίο τους «κατόρθωμα», ο παρ’ ολίγον θανάσιμος τραυματισμός της 19χρονης κοπέλας στο Αγρίνιο!

Συνήθως, αυτοί οι πωρωμένοι δολοφόνοι κρύβουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες, όπως όλοι οι ρουφιάνοι, αλλά οι κουκούλες δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό πρόσωπο του εγκληματικού κομμουνισμού, στο όνομα του οποίου δρουν! Του κομμουνισμού, που σε τούτον τον τόπο δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο! Του κομμουνισμού, που μόλις θα ξημερώσει του Ελληνισμού, θα συνιστά ειδεχθές κακούργημα και θα διώκεται ανηλεώς από το Εθνικό Κράτος! Κι αυτή τη φορά, χωρίς ημίμετρα!

Agisilaos είπε...

@1054:Για ΟΛΑ όσα έγραψες εγκρίνω κι επαυξάνω!!!Η μόνη αμφιβολία -και σοβαρή θεωρώ-είναι αν πλέον η κατάσταση είναι αναστρέψιμη...Πολύ φοβάμαι πως όχι.

Η αιτιολογία ,είναι ότι το τσούρμο που κατοικοεδρεύει σε τούτα τα Ιερά χώματα ,αποτελείται από το νέο είδος ανθρωποειδούς :Τον (την)δειλό(η) γραικυλοπίθηκο.Εστω στην συντριπτική πλειοψηφία...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...