Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Εκτέλεση…συμβολαίου.



Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία σήμερα το απόγευμα, καθώς μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο γκαράζ της μεζονέτας όπου διέμενε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά. Το θύμα, που ονομαζόταν Αικατερίνη Αναγνωστάκη, ήταν δικηγόρος και φέρεται να είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και το 2011. Αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας της, φέρεται να είχε μεταβεί στο εξωτερικό. Η δικηγόρος είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, εξέλιξη που γνώριζαν οι διώκτες της, οι οποίοι προφανώς την ανέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με γνωστό μπράβο της νύχτας. Η 33χρονη που δέχθηκε αρκετές σφαίρες, φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την απόπειρα δολοφονίας 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».

Το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ, αλλά το θύμα εντοπίσθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.
 Μία πραγματική ‘’ιέρεια’’ της νύχτας περιγράφεται η Αικατερίνη Αναγνωστάκη. Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως ήταν η φίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας και μάλιστα ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως ξεκίνησε, (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την ‘’καριέρα’‘ της παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας, της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, της δολοφονίας της δηλαδή, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.
Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννης.
Τέλος οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.
Τι συνέβη το 2011

Τoν Μάιο του 2009 στα Καμίνια, σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22, ο εκτελεστής πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι μία φορά και σκότωσε την 29χρονη Μαρία Καυχιέρη, σύζυγο του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά.

Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από δύο χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης, στον Πειραιά, την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η δικηγόρος Αικατερίνη Αναγνωστάκη, η οποία δολοφονήθηκε χθες Τρίτη στην Κηφισιά, είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας  το 2011 στο Γαλάτσι, και είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της γυναίκας του Αυτιά. Μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Τον Μάιο του 2009 λοιπόν σε εκείνο το πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο βρισκόταν μέσα μόνο μία υπάλληλος. Το θύμα, η σύζυγος του Αυτιά, διέμενε στη Βούλα, αλλά εκείνη την ώρα πήγαινε επίσκεψη σε κάποιο φιλικό της σπίτι και σταμάτησε με το αυτοκίνητο έξω από το ζαχαροπλαστείο για να πάρει γλυκά.

Την ώρα που η 29χρονη επέλεγε τα γλυκά που θα αγόραζε και την εξυπηρετούσε η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, μπήκε από πίσω της, ακριβώς στην είσοδο, ένας άντρας ηλικίας περίπου 30 ετών με τζόκεϊ, καπέλο και τζιν παντελόνι και τη σκότωσε. Η Καυχέρη ήταν κουμπάρα του ζεύγους της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, ο σύζυγος της οποίας Γεράσιμος Μαυράκης είχε την ίδια… τύχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της ίδιας γυναίκας, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 στο Γαλάτσι - μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος -όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Η απόπειρα εκείνη αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Ύποπτη για δολοφονία αρχινονού

Κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες, ενώ είχε θεωρηθεί ύποπτη το 2009 για την δολοφονία της συζύγου αρχινονού της νύχτας στον Πειραιά, η οποία είχε εκτελεστεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. , Την 35χρονη αναζητούσε από χθες η μητέρα της και όταν δεν κατάφερε να την εντοπίσει πήγε στο σπίτι της δικηγόρου μαζί με την οικιακή βοηθό. Στο γκαράζ εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...