Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Παπακώστα: O ΣΥΡΙΖΑ «εκπροσωπεί» και τον Καραμανλισμό.



Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά μία εθνική συμμαχία για το καλό του τόπου??? δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Παπακώστα.
( Μάλλον συμμαχία πολιτικών τυχοδιωκτών για το καλό της τσέπης τους έπρεπε να πει, εάν ήταν ειλικρινής).
 Υπογράμμισε για ακόμη μία φορά πως η γενικευμένη χρήση χημικών στην Θεσσαλονίκη έγινε καθώς έπρεπε να μην «καεί το Βελλίδειο». «Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο για την χώρα και πρέπει τα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα να συνεννοηθούμε για το καλό της χώρας. Είναι συνειδητή η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τις αρχές του κ. Καραμανλή. Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί μετάλλαξη. Υπάρχει συνειδητή επιλογή που κινείται ανάμεσα στον αντικοινωνικό φιλελευθερισμό που δεν υπηρετεί τον άνθρωπο αλλά το κέρδος. Είναι ένα συνονθύλευμα ακροδεξιάς πολιτικής ακολουθώντας την μόδα άλλων χωρών της Ευρώπης.
Θεωρώ πως στην πολιτική επιλέγεις στρατόπεδο. Είσαι με την κοινωνία ή με την ελίτ. Ο «Καραμανλισμός» υπηρετεί τα εξής: ενιαίο μέτωπο στα εθνικά θέματα. Υπηρετώ την κοινωνία άρα κοινωνικό πρόσημο στην πολιτική. Και τρίτον θα πρέπει να συνεννοηθούμε σε τρία ζητήματα. 
Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση σήμερα είναι μία συμμαχία». Αναφορικά με τις παλαιές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης η κα. Παπακώστα σημείωσε: «οι δηλώσεις που αναδείχθηκαν αφορούσαν την περίοδο του 2015 όπου τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Στις δηλώσεις μου με επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο οποίος σήμερα έχει άλλη στρατηγική και έχει μπει στα παπούτσια του μεσαίου χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...