Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Παππάς..…Εάν δεν βολέψω την κόρη της γκόμενας του μπαμπά, θα σκάσω.



Εάν η μαμά σας πει ….«η Νοτοπουλου στα 30 είναι υπουργός εσύ τι έκανες…» μπορείτε να απαντήσετε «ναι αλλά η μαμά της Νοτοπουλου….» Μήτση Χατζηγιαννάκη είναι η… «σύντροφος» του Στέλιου Παππά που είναι πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά.
Elia Zervou    Voula Theodoraki
Επειδή ο Νίκος Παππάς είναι και τσαμπουκάς, θα κάνω ένα ρεζουμέ γι αυτόν χαμηλόφωνα.
Ο πλέον διαπλεκόμενος υπουργός αυτής της κυβέρνησης, φανερά ευθύνεται για τα εξής:
– Διόρισε τον μπαμπά του Πρόεδρο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
– Έβγαλε από τη φυλακή τον Τσοχατζόπουλο (η πεθερά του Ν. Παππά δούλευε 30 χρόνια στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου – ο κουνιάδος του έχει πάρει δωράκι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον Άκη, για το οποίο ακούγονται διάφορα).
– Διόρισε νέο Υπουργό Δικαιοσύνης τον δικηγόρο του Μιχάλη Καλογήρου
– Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του, πρώτα διευθύντρια του γραφείου ΠΘ στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα Υπουργό Μακεδονίας Θράκης.
Έχει κάνει και άλλα πολλά (π.χ – κάλυψε το ανύπαρκτο Πόθεν έσχες του Καλογρίτσα). και χιλιάδες άλλα που θα μαθευτούν όταν και άμα πέσει η χούντα.
Όμως ο Παππάς από την πρώτη μέρα δηλώνει πως ήρθε στην κυβέρνηση για να πατάξει τη διαπλοκή. Αυτός είναι ο Συριζα: ένας Νίκος Παππάς με τη συμμορία του και αρχηγό τον Τσίπρα.

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τεράστιο κρεβάτι! Έκανε την κόρη της αγαπητικιάς του μπαμπά του… Υπουργό! ΖΕΥΓΑΡΙ! Η ΜΗΤΕΡΑ της Νοτοπούλου και ο πατέρας του Παππά…

 

Ρατσισμός! Ο σκύλος δεν διορίστηκε ακόμη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ιχνος δεν ξερω ποιος σου τα λεει αυτα ,αλλα τυγχανει να γνωριζω το στελιο παπα στη καισαριανη ,ειναι καλος ανθρωπος και βοηθαει κοσμο,οχι με διορισμους ,μεχρι χρηματα δινει σε απορες οικογενειες, ργω ολη την ωρα σπιτι υου τον βλεπω με το γιο του εχει παληκαρι με ριδικες αναγκες, και τον βκλεπω και στο νεκροταφειο της καισαριανης στο ταφο της γυναικας του ,ξανα δες το το θεμα γιατι μαλλον καποιο λαθος υπαρχει στη πληροφορια. οσο για το γιο του το νικο δεν ξερω αλλα ο κυρ στελιος ειναι ψυχουλα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...