Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Γελούν και τα κατσικοπρόβατα του Αποσελέμη.



Έγινε το αναμενόμενο.

«Σταμάτησε η τροφοδοσία του Ηρακλείου με νερό από το φράγμα Αποσελέμη από την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 και η ΔΕΥΑ Ηρακλείου κάνει έκκληση στους δημότες για κατανάλωση του νερού με περίσκεψη».

Γενικώς το φράγμα Αποσελέμη είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην Κρήτη. Δαπάνησαν αδικαιολόγητα τεράστια ποσά σε απαλλοτριώσεις που ήταν και το μεγάλο φαγοπότι, καθώς και στον Μπόμπολα που ανέλαβε την κατασκευή, και κατακλέψανε τεράστια ποσά από την χρηματοδότρια Ε.Ε.
Γιατί;
Για ένα άχρηστο και συνάμα επικίνδυνο έργο. Όλη η Κρήτη θα μπορούσε να υδρευθεί με νερό από το μάτι του Αλμυρού. Πρόκειται για ποταμό υπόγειο, του οποίου ορατές είναι μόνον οι πηγές από όπου αναβλύζει. Οι πηγές αυτές αυτού του ποταμού αναβλύζουν καθαρό νερό. Όμως λόγω τεραστίων διαστάσεων πιέσεων, εκβιασμών, εξαγορών, που δέχτηκε το σύστημα από άμεσα ενδιαφερόμενους για τον Αποσελεμη που σπεύσει να αγοράσουν σε ανύποπτο χρόνο πολλά από τα υπό απαλλοτρίωση χωράφια , δεν ελήφθη καθόλου υπ΄οψη η λύση του Αλμυρου ποταμού, διότι δεν είχε μεγάλο φαγοπότι από …απαλλοτριώσεις.    

Στην ΔΕΥΑ Ηρακλείου… σπάνε τα κοντέρ ηλιθιότητας, η... παραπληροφόρησης .

 

Οι Kολοσσοί «συμμάχησαν» για το λιμάνι ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...