Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Και μετά το συλλαλητήριο τι; Παίρνουν σειρά …Θράκη, Αιγαίο, Ήπειρο.



Θα βαρεθείτε τις καντίνες και τα ρακάδικα και …θα αράξετε. Εκεί ποντάρει ο Τσίπρας. Στην ανάγκη; Υπάρχουν και οι κουκουλοφόροι του. Είπαμε εάν δεν υπάρξει λύση Τσαουσέσκου κλάφτα Χαράλαμπε. Με βολτούλες στις πλατείες δεν γίνετε ΤΙΠΟΤΑ. Εβδομήντα χρόνια περίμεναν στην γωνία για να διαλύσουν την τόσο μισητή για δαύτους ΕΛΛΑΔΑ. Θέλουν να πάρουν την ρεβάνς της Βάρκιζας.













Κατά σατανική σύμπτωση η πρώτη έκθεση με ξεπουλημένη την Μακεδονία είναι αφιερωμένη στο….. αμερικανικό εμπόριο. Που πάτε ρε …ζώα.

ΔΕΘ: Εθνικός ύμνος ΗΠΑ. Παρών και σε στάση προσοχής οι κομμουνιστές του Σύριζα. Μόνο ο "παρεξηγημένος" σύντροφος Κουφοντίνας λείπει...από την μεγάλη γιορτή.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 80% των θεσσαλονικιών είναι ξεπουλημένοι και δούλοι του χρήματος. Ούτε καν τους ενδιαφέρουν οι ονομασίες και λοιπές τρίχες. Εάν τους ενδιέφερε το όνομα όχι ο Τσίπρας, αλλά ούτε πετεινό του ουρανού δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει . Και μην αρχίσουμε τα κλαψούρικα παραμύθια περί χημικών, ΜΑΤ , Δυνάμεις καταστολής και τι να κάνουμε. Άμα κάνουν ντου πεντακόσιες χιλιάδες κόσμου, δεν τον σταματά ούτε ατομική βόμβα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός φίλε

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΙΑΝΕΥΣ είπε...


ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΝ

ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΥΣΙΩΝ

ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Δημητρης Κ. είπε...

Σαν ναχεις δικιο...

Δημητρης Κ. είπε...

Σαν ναχεις δικιο...

Δημητρης Κ. είπε...

Μαλακ@ες ειναι να χασουν την ηδονη του σκουπιδοτενεκε που θα ανοιγουν για φαι σε λιγο ολοι ?? Θα κανουν την επανασταση των...λουλουδιων.Η ανανδρεια ειναι της μοδας.Εχει διπλη φυση.Κανεις τον ..αντρα στην γκομενα...και τον Γκευ στην πατριδα...

Ανώνυμος είπε...

Την ειπές τη μαλάκια σου?

Δημητρης Κ. είπε...

Εσυ την ειπες υπο μορφη ερωτησεως ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...