Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν είπε κάποιος στους «Γερμανούς», ότι ανήλικα δεν συλλαμβάνονται ούτε τους φορούν χειροπέδες;



Ένα ασύλληπτο περιστατικό με τη σύλληψη ενός 13χρονου κοριτσιού, έλαβε χώρα στη Ναύπακτο από κυριολεκτικά άθλιους αστυνομικούς που βρωμίζουν την στολή..
Το ανήλικο κορίτσι προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην για την ίδια και την οικογένειά της, περπατώντας ανάμεσα στις καφετέριες και τα εστιατόρια και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα στυλό στους θαμώνες.
Εξαιτίας αυτού λοιπόν, οι άθλιοι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα και να κατάσχουν τα στυλό που πωλούσε. Αφού σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά για να το λέει ΑΥΤΟΣ (Η) (ΤΟ) κάτι ξέρει. "Περήφανη" Υπαστυνόμος Μ.Λώλης: «Στην ΕΛ.ΑΣ. υπηρετούν 9.000 πούστηδες αστυνομικοί» Τι λές καλέ; το 18+% ;; Κόψε κάτι (βίντεο)

 

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που πήγαν να συλλάβουν τον πούστη ληστή του κοσμηματοπωλείου - Τί συμβαίνει στην ΕΛΑΣ;

Με εννιά χιλιάδες πούστηδες στην αστυνομία τι περιμένουμε; Υπάρχει….η αλληλεγγύη των ουδέτερων φύλλων.  

 

 

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ,ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.....ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ 2018 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΦΑΡΑΟΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν που το υπερμνημονιο που ειχαν αποκαλυψει οι δυο μοναχοι αγιοριτες σε βιντεο τους, ηταν μια μουφα, ετσι δεν μας ελεγαν;

Τραβεστί μπαίνουν σε νηπιαγωγεία και κάνουν σε παιδάκια 2 ετών μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!

https://www.pronews.gr/kosmos/715883_travesti-mpainoyn-se-nipiagogeia-kai-kanoyn-se-paidakia-2-eton-mathima-sexoyalikis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...