Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Στα σαράντα πέθανε και ο… "τσάμπας".



Ο Δήμος Μαραθώνα, ξέρετε ποιον δήμαρχο την δηλωμένη. Ενημέρωσε λοιπόν κάποιους πονεμένους ανθρώπους που έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα, ότι θα πρέπει να πληρώνουν το συσσίτιο  που μέχρι τώρα ελάμβαναν δωρεάν.
Μετά από ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και οικονομικών δωρεών, ποιος είναι αυτός που ένα μήνα μετά σκέφτηκε κάτι... τέτοιο;
Ντροπή; Ποιος να την βρει.
 Από σήμερα στους πυροπληκτους που στεγάζονται στις κατασκηνώσεις στο Μάτι, να πληρώνουν το φαγητό τους.
Αυτή την αριστερά πρέπει να την θάψουμε πριν μας θάψει.

Περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από την φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, με τις φρικτές μνήμες να είναι ακόμα νωπές στους πυρόπληκτους.

Ο δήμος Μαραθώνα έρχεται να χτυπήσει ακόμα περισσότερο τους πληγέντες, καθώς όσοι πυρόπληκτοι φιλοξενούνται σε κατασκηνώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ζούμπερι, καλούνται από σήμερα να πληρώνουν το φαγητό τους, καθώς η αεροπορία είχε ενημερώσει τους αρμόδιους δήμους ότι η παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους θα ήταν μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Στο σημείο φιλοξενούνται περίπου 150 άτομα και η δαπάνη για το φαγητό ανέρχεται για τον κάθε πυρόπληκτο στα 6 ευρώ. Ο δήμος Ραφήνας ανταποκρίθηκε άμεσα στην συνέχιση παροχής δωρεάν γευμάτων για τις είκοσι οικογένειες που μένουν στις εγκαταστάσεις, όμως ο δήμος Μαραθώνα κράτησε σιγή ιχθύος για τις 52 οικογένειες, δημότες του, που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τελικά η πολεμική αεροπορία έδωσε παράταση για ακόμα μια εβδομάδα στην παροχή δωρεάν συσσιτίου στις οικογένειες που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση.







Δείτε και αυτό.

Η ανάρτηση αυτή, αφιερώνεται στη Μνήμη των αθώων νεκρών τής Ραφήνας... Δεν ξεχνούμε ότι, Ακροπόλεως και Μαραθώνος, το... «περίεργο» περιπολικό τής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ, ΙΣΑ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει ολη η ελλαδα να γινει ΜΑΤΙ
για να καταλαβουμε κατι...οτι
πρεπει να γινουμε αποκα'ι'δια για να τους στειλουμε στα τσακιδια??????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ :
ΓΑΜΗΣΙ - ΦΟΡΟΙ - ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=RA0T4PVY6DU&feature=share. Δεν ειναι αυτο που φανεται.διαβαστε και τα σχολια...και διαδωστε..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...