Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Δηλαδή στα σοβαρά τώρα, από ένα πούστη περιμένατε συνέπεια και ήθος ;



Αυτός δεν σέβεται τoν πισινο του, τους άλλους θα σεβαστεί;
Στο «κάδρο των ευθυνών» παραμένει ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος συνεχίζει πεισματικά να παραμένει στο δημαρχιακό θώκο, δηλώνοντας ότι δεν παραιτείται και δεν καταθέτει τα όπλα. Όλα όμως, όσα συμβαίνουν γύρω του, τον εκθέτουν.
Σταγόνα που «ξεχειλίζει» το ποτήρι οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την κακοδιαχείριση από το Δήμο Μαραθώνα του υλικού που προσφέρθηκε στους πυρόπληκτους.
Πρόκειται για ρουχισμό, τρόφιμα, συσκευές και άλλα είδη, κούτες με προμήθειες που ήρθαν από το εξωτερικό, που είχαν συγκεντρωθεί, με στόχο να δοθούν αξιοκρατικά σε οικογένειες-θύματα της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου.
Στρώματα, έπιπλα, σεντόνια, ρούχα, ανοιγμένες κούτες, αλλά και παλέτες με εμφιαλωμένα νερά, βρίσκονται εκτεθειμένα στο δρόμο στο Κέντρο Υποστήριξης Πυρόπληκτων στη Νέα Μάκρη.
Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να αλλοιώσουν την όποια πλαστική συσκευασία και φυσικά να καταστήσουν τα νερά ακατάλληλα προς κατανάλωση. Καθώς το κέντρο δεν δείχνει να φυλάσσεται, καθένας μπορεί να πλησιάσει και να πάρει ό,τι θέλει από τις προμήθειες που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους από τη φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου.
Την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος καλείται να εξακριβώσει αν ευσταθούν οι επίμαχες καταγγελίες και εάν έχουν ενδεχομένως τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τις εικόνες ντροπής που προκάλεσαν την παρέμβαση Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...