Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Σπεύδουν να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους.



Οι αμερικανικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν κτύπημα κατά των συριακών ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να ανακόψουν την τελική επίθεση εκκαθάρισης της Ιντλίμπ από τους ισλαμιστές και αποκτήσει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της ομώνυμης επαρχίας, αφού ένα τμήμα της στα βόρεια είναι βέβαιο ότι θα ελέγχεται από την Τουρκία και του φιλότουρκους Σύρους.
Oι Αμερικανοί θα χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα μέσα για να πλήξουν πάνω από 20 θέσεις των συριακών δυνάμεων από αέρος, θαλάσσης και ξηράς. Αρρωγός της προσπάθειας των ΗΠΑ, το Ισραήλ το οποίο διεξήγαγε μια σειρά από φονικές επιθέσεις εναντίον πέντε στρατιωτικών βάσεων του συριακού Στρατού
Γιατί; Για να μην εξοντωθούν αυτοί που μέχρι τώρα χαρακτηριζόντουσαν από τους ίδιους του Αμερικανούς ως «τρομοκράτες« η αλ Νούσρα, το παρακλάδι της αν Κάϊντα την Συρία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα δουλεμα. Γυριζει ο ΑΝΤ1 εκπομπη μαγειρικης με πεθερα και νυφη και ενα απο τα γυρισματα λαμβανει χωρο σε μινι μαρκετ της Σαλαμινας. Η "νυφη" δεν εχει παντρευτει ΠΟΤΕ και θα "παιζει" τη νυφη αυτης που εχει το μινι μαρκετ. Και ολα αυτα για τρια χιλιαρικα εαν και εφοσον κερδισουν! Μου το ελεγε εχθες η αδερφη μου που μενει στην περιοχη εκει και εκλαιγα απο τα γελια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...