Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Έχει καβάτζα βολευτές του ..Σόρος.



Την πεποίθηση ότι η κυβέρνησή του δεν θα πέσει, ακόμη και αν άρει την εμπιστοσύνη του ο Καμμένος λόγω συμφωνίας Πρεσπών, εκφράζει ο Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην WSJ.
Δήλωσε αποφασισμένος να κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και εκτίμησε ότι η συμφωνία θα κατατεθεί στην ελληνική Βουλή περίπου τον Μάρτιο.
Αναγνώρισε ότι ο κυβερνητικός του εταίρος, οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου μπορεί να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος:
«Η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει»
«Νομίζω πως η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει, αλλά δεν ξέρω εάν θα επιβιώσει ο συνασπισμός. Όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο εταίρος μου», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Wall Street Journal», προσθέτοντας πως επιδίωξή του είναι να ολοκληρώσει την τετραετία. «Στόχος μου είναι να πάω έως το τέλος», είπε .
«Δεν θα παίξω παιχνίδια, η συμφωνία θα κυρωθεί τον Μάρτιο»
Απαντώντας στις εικασίες ότι θα αναβάλει την απόφαση για το Σκοπιανό ώστε να έλθει στη Βουλή μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε: «Δεν θα παίξω παιχνίδια. Η συμφωνία θα κυρωθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας» στην πΓΔΜ, είπε, εκτιμώντας ότι η συμφωνία θα έλθει την ελληνική Βουλή γύρω στον Μάρτιο.

Δημοψήφισμα ΠΓΔΜ: Ο πρόεδρος Ιβάνοφ καλεί σε μποϊκοτάζ -«Είναι ιστορική αυτοκτονία»

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να πιστεύεις ότι δεν θα περάσει το ΝΑΙ στο σκοπιανό  δημοψήφισμα. 



Οι Σκοπιανοί κατεβαίνουν στο Αιγαίο: Παίρνουν λιμάνι, εμπορικό στόλο και αλιεύματα
Τα έχουμε πει από καιρό ρε ζώα. Τώρα το ανακαλύψατε; Δικαιούνται Α.Ο. Ζ και Ε.Ο.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...