Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Πάλι έσκισε το καλσόν του ο Πούτιν.



Θλίψη εκφράζουν με ανακοίνωσή τους μέσω tweet, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ για τον χαμό του πληρώματος του μοιραίου ανθυποβρυχιακού αεροσκάφους Il-20 που λένε ότι καταρρίφθηκε κατά λάθος από συριακό α/α πύραυλο εν μέσω της ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής.
Μετά από αρκετές ώρες, το Ισραήλ και συγκεκριμένα οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πήραν θέση σχετικά με τη νυχτερινή επιδρομή κοντά στη βάση Χμεϊμίμ, που είχε ως αποτέλεσμα να καταρριφθεί ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Il-20 και να σκοτωθούν και τα 15 άτομα που επέβαιναν σε αυτό.
Με tweet στον επίσημο λογαριασμό του, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εκφράζουν τη λύπη τους για το θάνατο του πληρώματος του μοιραίου αεροσκάφους, τονίζοντας ότι αυτό έγινε από πυρά της συριακής αεράμυνας. «Θεωρούμε πλήρως υπεύθυνο το καθεστώς του Άσαντ τη Συρία γι' αυτό το συμβάν» υποστηρίζουν.

Το κόλπο των Ισραηλινών – Τι έκαναν και «έριξαν» το ρωσικό αεροπλάνο…



Ο Πούτιν παραδέχθηκε  ότι το ρωσικό ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από συριακά αντιαεροπορικά συστήματα κοντά στην συριακή ακτή, κ;αι αρχισε το γνωστό παραμυθι....

«Από εδώ και πέρα ότι πετάει θα καταρρίπτεται»


Δεν μπορεί 4 αεροπλάνα F16 του Ισραήλ να έρχονται για επίθεση στη Λατάκεια και να έχουν δίπλα τους ένα Ρωσικό αεροπλάνο ηλεκτρονικού πολέμου να δίνει με ακρίβεια τη θέση τους κάτω. Δεν το κατέρριψαν Σύριοι. Αυτή η εκδοχή δεν μασιέται, όπως και ότι το χτύπησαν Γάλλοι.
Δεν μπορεί επίσης οι Ρώσοι να μην είδαν τα Ισραηλιτικά F16 να κατευθύνονται από τη θάλασσα προς τη Λατάκεια και να μην έστειλαν Ρωσικά αεροπλάνα να τα αναγνωρίσουν πριν φτάσουν κοντά στις ακτές της Συρίας. Μήπως έπεσαν και Ρωσικά αεροπλάνα και δεν το λένε οι Ρώσοι;
Ο Πούτιν έχει παραχωρήσει μια περίεργη ασυλία τόσο καιρό στο Ισραήλ, το οποίο μπορεί να μπαίνει μέσα στη Συρία και να βαράει ότι νάναι. Τα Ρώσικα Α/Σ προφανώς δεν δουλεύουν κατά των αεροπλάνων του Ισραήλ.
 Αυτή η περίεργη ασυλία φαίνεται ότι παραχωρήθηκε κάτω από το τραπέζι από τη Ρωσία και στη Τουρκία, που με διακριτικά βήματα θέτει υπό έλεγχο τμήματα της Συρίας. Πρώτα την Εφρίν και τώρα το Ιντλίμπ.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει σε αυτό τον πλανήτη, ότι Συριακοί πύραυλοι έρριξαν κάτω τo IL-20. Ούτε για πλάκα δεν πρέπει να τα λέει αυτά η Ρωσία.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδια εγραφαν οταν οι Τουρκοι κατερριψαν το Ρωσσικο αεροσκαφος. Τη συνεχεια ομως, την καταπιαν αμασητη. Κατι αντιστοιχο θα παιχτει και με τους Εβραιους. Ηδη τους στριμωξε με αυτο που εγινε. "Κατι χανεις" για να κερδισεις τα πολλαπλασια.
Μονος του τους παιζει ολους! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
Τσιμπησαν το δολωμα οι Εβραιοι και θα δουμε αλλες καταστασεις απο δω και περα.
Τα Εβραικα stealth F-35 ακουσες να ξαναπεταξουν;

«Ισραηλινό F-35 χτύπησε σε πουλιά ή ήταν πύραυλος;»
Κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής επιχείρησης με αεροσκάφος της νέας γενιάς F-35 που παραδόθηκε στην ισραηλινή πολεμική αεροπορία, η Συρία ισχυρίσθηκε ότι εκτόξευσε από το έδαφος εναντίον του, πυραύλους με το σύστημα S-200.
Ισραηλινές πηγές, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, ανέφεραν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση, αλλά το F-35 έπεσε σε σμήνος πουλιών κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Το ισραηλινό αεροσκάφος που εισήλθε στον εναέριο χώρο του Λιβάνου, παραβίασε και τα σύνορα της Συρίας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Το συριακό αντιαεροπορικό σύστημα κλείδωσε το ισραηλινό αεροσκάφος και πυροδότησε.

Οι αρχές της Συρίας ισχυρίσθηκαν ότι το αεροσκάφος έπεσε μετά την πυροδότηση, ενώ το Ισραήλ ανέφερε ότι τα αεροσκάφη που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση γύρισαν με ασφάλεια στις βάσεις τους.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2017/10/f-35.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...