Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ποιος παντελόνιασε τα εκατομμύρια οεεεο;

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την τύχη των 10 εκατομμυρίων δολαρίων που η Σαουδική Αραβία έστειλε στον εξίσου μυστηριώδη λογαριασμό της εταιρείας Price Waterhouse and Coopers (PWC). 

Πρόκειται για μια δωρεά που δόθηκε από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα για την «καταπολέμηση του κορωνοϊού», παρόλα αυτά όμως τα χρήματα δεν κατέληξαν σε λογαριασμό του Δημοσίου αλλά την εταιρεία Price Waterhouse and Coopers,που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Αναλύσεων Δεδομένων στην ομάδα διαχείρισης PLFs για την πανδημία Covid-19»

Όπως τονίζεται η εν λόγω δωρεά «σχετίζεται με τη στρατιωτική αποστολή της συστοιχίας πυραύλων PATRIOT που αναχώρησε στις 14.9.2021 από την Ελλάδα για τη Σ. Αραβία, συνοδευόμενη από 100 αξιωματικούς, σε εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη στην Αθήνα στις 21.4.2021 μεταξύ των δύο κρατών».

Εάν όμως η υπόθεση των 10 εκατ. δολαρίων είναι όντως συνδεδεμένη με την υπόθεση των Patriot τότε οι Σαουδάραβες ουσιαστικά με μια δωρεά των 10 εκατ. γλίτωσαν περί τα 500 εκατ. που στοιχίζει η αγορά μιας συστοιχία Patriot.

 

Πού είναι τα 10 εκατ. $ που έδωσε η Σαουδική Αραβία ως αντάλλαγμα για τους Patriot - Σε ποιο λογαριασμό;-Σε ποια τσέπη;

 

Η δωρεά των 10.000.000 δολαρίων από τη Σαουδική Αραβία κατέληξε σε λογαριασμό της εταιρείας PWC αντί του Δημοσίου

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περίμενης απάντηση;!🙄🤔

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στην τσέπη της Κουλας πήγαν και σίγουρα όχι μόνον αυτά....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...