Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ολα τα λεφτά .Μανώλης Καραντίνης και Παναγιώτης Στεργίου.

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θες να γελασεις; Παω στη γρια σχεδον καθε βδομαδα. Παω λοιπον την προηγουμενη εβδομαδα, βλεπω το σαγωνι της εχει φυγει στο πλαι και το ενα ματι ακλονητο ακουνητο ορθανοιχτο σαν του μακαριτη του Ανεστη Βλαχου. Τι επαθες μωρη μαλακια της λεω; Μου ελεγε κατι ασυναρτητα δεν εβγαζα ακρη. Παιρνω τηλεφωνο την αδερφη μου. Α μου λεει, επαθε τη νοσο Bell. Τι ειναι αυτο; Το ιδιο εχει παθει μου λεει και ο Μπρους Γουιλλις. Της δινουμε κορτιζονη και στην καλυτερη να της περασει σε τρεις μηνες ή και ποτέ!
Ποια Bell μωρη της λεω και μαλακιες, φερτε μου μια χαλκοσωληνα! Βρισκω μια διμετρη χαλκοσωληνα που ειχε γινει πρασινη απο τα χρονια, δεν ειχα πριονι να την κοψω. Κατσε να στην ακουμπησω ενα διλεπτο πανω στο ματι να σου περασουν ολα! Κλειδωθηκε η γρια μεσα!!!!
Παω σπιτι βρισκω μια χαλκοσωληνα κοβω ενα κομματι πεντε ποντους το γυαλοχαρταρω να γυαλισει παιρνω και ενα κουτι βιταμινες εψιλον και ξαναπαω.
Την πιανω με το ζορι, ελα εδω μωρη μαλακια, βαλε σε ενα κυπελλο νερο βουτα μεσα την χαλκοσωληνα και ακουμπησε την πανω στο ματι μονη σου! Σε τσουζει; Οχι! Ξανα νερο και πανω στο ματι. Πιες και τρεις εψιλον μαζεμενες και το βραδυ αλλες τρεις. Το ιδιο θα κανεις και αυριο! Σε δυο μερες της περασαν ολα! Και το ματι και το στραβωμενο σασσι. Οταν θα ξαναπας της λεω στα γιατρουδακια σου τα σπουδαγμενα να τους πεις οτι ο μαλακας ο γιος μου με εφτιαξε μεσα σε δυο μερες και μου ειπε να σας πω να πατε να γαμηθειτε! Και καθε μηνα θα μου δινεις εμενα το πενηνταρικο!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια;Έχει ενδιαφέρον!Μαγκιά σου!ΝΑΝΑΙ καλα η μανούλα σου που σε ΑΚΟΥΣΕΈΕ!ΡΩΤΑ Κ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Ν ΣΕ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑΤΑ ΤΟΥΣ..🤔🤣

Ανώνυμος είπε...

Μαγκια μου δεν ειναι, αλλα ας μου πουν ποιον εχουν θεραπευσει. Ολους με φαρμακα τους εχουν απο τη μερα που θα πρωτοπανε σε γιατρους μεχρι που θα αποδημησουν. Αυτο θεωρειται θεραπεια ή κανω εμποριο φαρμακων;
Το καλοκαιρι ειχαμε αλλη ιστορια. Δεν μπορουσε να χεσει η γρια ΕΙΚΟΣΙ μερες! ΕΙΚΟΣΙ! Της εδιναν κατι λαξατολ καψουλες κατι σιροπια κατι καραμελιτσες μεχρι και υποθετα! Ειχε τουμπανιαστει, συνεχιζε να τρωει και σαν λιμασμενο ζωο, τη νηστεια δεν την ξερει, τουμπανιασμενη η γρια.
Παω της φερνω λιναροσπορο, αααα δεν μπορω να φαω ειμαι αλλεργικη μου πανε οι σποροι στα δοντια δεν θα με πεθανεις εσυ!
Παω της φερνω αλλεσμενο λιναροσπορο, με τα χιλια ζορια να φαει ενα κουταλακι με το γιαουρτι. Της βαζω στα κρυφα αλλο ενα κουταλακι, και καθομαι να απολαυσω το θεαμα. Τωρα λεω θα σου φυγει το κωλαντερο.
ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΟΥΜΠΩΜΕΝΗ η γρια. Μονο βροντωδη κλανιδια, περπατουσε και βαραγε κανονιες.
Τρεις μερες κρατησε η ολη φαση, καθε μερα λιναροσπορο, πρωι απογευμα. Τριτη μερα εχεσε οσα δεν ειχε χεσει ενα μηνα. Μια εβδομαδα καθε πρωι ετρωγε ενα κουταλακι και στο εικοσαλεπτο την εβγαζε κανονικα. Δεν ξαναχρειαστηκε. Καθε πρωι ενεργειται κανονικοτατα απο τοτε.
Της λεω οποτε πας στο γιατρο να του το πεις οτι αν δεν ημουν εγω ακομη αχεστη θα ησουν!
Πηγε του το ειπε και της λεει εεεεε ναι ο λιναροσπορος εχει αυτες τις ιδιοτητες. Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και γιατι δεν της το ειχες πει τοσο καιρο και την παιδευες με αντιβιωσεις; Να παρει λαξατολ και χιλιες δυο αλλες μαλακιες που της γαμανε τη χλωριδα στο στομαχι για να την εχεις πελατακι μετα για φαρμακα για το στομαχι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...