Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Και μετά λένε οι προδότες κουκουλοφόροι , ότι δεν κυβερνούν οι Γερμανοί την χώρα.


Πριν τρεις μέρες έγραφε το Βήμα ότι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του γερμανικού ARD το βράδυ της Κυριακής, αναφέρθηκε ότι ο πρωθυπουργός προσήλθε σε μυστικό σημείο σε συνάντηση με τον πρόεδρο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) και διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν προκειμένου να συζητήσουν για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους μετά το πέρας της κρίσιμης συνάντησης του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς. Και ενώ διέψευδαν ότι έγινε συνάντηση, μας ανακοινώνουν οι θρασύτατοι εκ των υστέρων, ότι ….συναντήθηκε το σκουλήκι των τοκογλύφων ο Παπαδήμος με τους εκπροσώπους του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Γιόζεφ Άκερμαν, ( που είχε έρθει ο ίδιος προσωπικά στην Αθήνα ακριβώς πριν από το "κλείδωμα" του πρώτου σχεδίου …διάσωσης της χώρας ) Τσαρλς Νταλάρα και Ζαν Λεμιέρ για το PSI.

Πετούν έτσι την είδηση στα …ρηχά αλλά κανείς δεν αναφέρει για το ποιος είναι το γερμανοεβραικό παλιόμουτρο ο Ακερμαν που συναντήθηκε ο εντεταλμένος για την διάλυση της χώρας Παπαδήμος, διότι οι …περγαμηνές του τα λένε ..όλα.

Είναι κατ’αρχάς ο περίφημος «Αρχηγός» της «περίφημης», γνωστής και μη εξαιρετέας Deutsche Bank.

Είναι συνάμα:
Αντιπρόεδρος της βρώμικης Siemens AG που έχει διαφθείρει τον μισό πλανήτη, με αρμοδιότητα Τομέας: Τεχνολογία / Τηλεπικοινωνίες και μισθό για το 2010:
1.650.000.00 €..
Μπόνους
1.034.322.00 €
Βραβεία
1.086.038.00 €
Άλλες αποζημιώσεις
2.534.089.00€

Και ακόμη μέλος του Δ.Σ. της Ολλανδικής Shel.

Τι εστί …Shell;

O πρόεδρος της σημερινής Siemens, Πάνος Ξυνής, ήταν επί τριάντα χρόνια Γενικός Διευθυντής της εν Ελλάδι Shell και διαδέχτηκε τον Χριστοφοράκο, γιο Γερμανοτσολιά, που είχε διαδεχτεί τον…. γερμανοτσολιά Βουλπιώτη γαμπρού του …AEG - Siemens - Telefunken και πρωτεργάτη του λαδώματος στην χώρα από την Siemens
Στην Ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα η Shell ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής .
Στην Ολυμπιάδα υπεύθυνος μέρους ασφαλείας της αποστολής των ΗΠΑ ήταν ο σημερινός διευθυντής διαφάνειας της Siemens, Ελληνοαμερικανός κ. Robert Sikellis (no 2 της εν Ελλάδι Siemens).
Η Γιάννα Αγγελοπούλου, κόρη Ηρακλειώτη αρχιχουντικού και νύφη του κατασκευαστή συρματοπλεγμάτων για τους γερμανούς στην κατοχή, υπεύθυνη του Αθήνα 2004, νοικιάζει αυτή τη στιγμή το ιδιοκτησίας της, Blueland στην Siemenς Ελλάς
Ακόμη
Η Deutsche Telekom είναι πλέον ο κύριος μέτοχος του ΟΤΕ.
Χρηματοδότης της Deutsche Telekom είναι η … Deutsche Bank…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...