Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφερης : ο Λα.ο.ς δεν είναι ..αφοδευτήριο

Τους λόγους για τους οποίους είπε «όχι» στο δεύτερο Μνημόνιο εξήγησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης χθες το βράδυ, σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στο ….Βοριδικό …Μαρκόπουλο, με κεντρικό σύνθημα το παπανδρεικό «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και το «πρώτα η Ελλάδα».

Τόνισε με έμφαση ότι προέχει η Ελλάδα, και είπε ότι δεν ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο παρά μόνο το άρθρο 1, ενώ επιτέθηκε εμμέσως στα στελέχη του κόμματός του που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία

«Ουδέποτε μέλος του κόμματός μας που διέπεται από τις αρχές μας, τις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, θα έπεφτε θύμα της εξουσιολαγνείας. Πιστεύουμε στην Ελλάδα και όχι στα οφίκια που προσφέρονται» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Διαχώρισε τον κ. Γεωργιάδη από τον κ. Βορίδη, και απευθυνόμενος στον αδελφό του πρώτου, που ήταν παρών στην εκδήλωση, του έκανε πρόταση να πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ, ενώ εξέφρασε την πικρία του «για τον λάθος δρόμο».

Αντίθετα, ήταν πολύ σκληρός για τον κ. Βορίδη για τον οποίο, χωρίς να τον κατονομάσει, είπε ότι ανακουφίστηκε από την αποχώρησή του και ότι ήταν «περαστικός που αισθάνθηκε ότι είμαστε δημόσια τουαλέτα. Σταμάτησε για την ανάγκη του κι έφυγε».

«Εγώ δεν είμαι κολεγιόπαιδο ούτε πέρασα από κανένα ίδρυμα της Βοστόνης. Από φτωχιά οικογένεια είμαι που για να ανέβω έπρεπε να δουλέψω σκληρά, και να μπορώ να καταγράφω τις κραυγές και τις αγωνίες της κοινωνίας που δυστυχώς κάποια κολεγιόπαιδα δεν μπορούν να ακούσουν» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...