Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Φοβούνται για την ασφάλεια τους οι γερμανοί …γκαουλάιτερς. .


Ο πρόεδρος των Γερμανών εφοριακών υπαλλήλων, Τόμας Άϊγκεντάλερ σε δηλώσεις του αναφορικά με την αποστολή των 160 Γερμανών εφοριακών που θα αναλάβουν την συλλογή των φόρων για λογαριασμό της τρόϊκας, απάντησε ότι "Φοβάται για την σωματική ακεραιότητα των μελών της γερμανικής ένωσης εφοριακών που θα τοποθετηθούν στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει αντιγερμανικό κλίμα στην χώρα".

Πρώτον κανείς δεν τους ζήτησε να έρθουν. Η γερμανική διοίκηση τους στέλνει σαν γκαουλάιτερ για να μαζέψουν φόρους να πληρωθούν αυτά που θεωρείται ότι χρωστάνε οι Έλληνες. Κάτι σαν "γορίλες" συλλογής δανεικών.

Τώρα, αν κάποιοι ... γλιστρήσουν στο παρκέ του κοτετσιού πέσουν και κτυπήσουν, ε, γι αυτό δεν θα φταίνε οι πατωματζήδες Έλληνες.

Σε τελική ανάλυση, καλά θα κάνουν να καθίσουν να επωάσουν τα… αυγά τους στο κοτέτσι του Βερολίνου, γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνουν κάποιοι … ελληνικοί κόκορες, ειδικά εάν υπάρχουν και ….κότες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥΜΑΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ

http://www.guardian.co.uk/business/poll/2012/feb/27/german-tax-inspectors-greece-poll

Should German tax inspectors be sent to Greece?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ;

Yes, anything that improves revenues for Greece should be given a try
ΝΑΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


No, it will just make the situation worse and increase anti-German feeling
ΟΧΙ,ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...