Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Αποθρασύνονται οι ναζιστές.


Εμείς το είχαμε γράψει προχθές στο πόστ Γερμανία : Oσο ανεβαίνει η αριστερά ξεχάστε τις εκλογές ότι οι ναζιστές μέσω δημοσιεύματος του αμαρτωλού γερμανικού περιοδικού Focus, προσπαθούν να πιέσουν την ελληνική πολιτική «ελίτ» να… αποφύγει τις εκλογές, καθώς, όπως έχουν άλλωστε επισημάνει απροκάλυπτα σε περίπτωση που επικρατήσουν οι αντι-μνημονιακές δυνάμεις, θα «κινδυνεύσουν» τα λεφτά των Γερμανών φορολογούμενων. Το Focus έγραφε ότι σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία κόμματα από την Αριστερά, η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το δάνειο»

Τώρα έρχεται και ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung» να παρέμβαση ευθέως στα εσωτερικά πράγματα της χώρας λέγοντας τι θα συμβεί εάν στην Ελλάδα μετά τις εκλογές έλθουν στην εξουσία κόμματα που δεν προτίθενται να τηρήσουν τις ενυπόγραφης υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις που έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή εάν ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό Θεωρούν δηλαδή βέβαιη την συγκυβέρνηση) και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε κι εμείς».

Δηλαδή μας υποδεικνύει ευθέως ο τύπος το τι πρέπει να ψηφίσουμε και να ανεχτούμε διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πάλι μια από τα ίδια. Ψαλίδι στους μισθούς απειλές για νέα μνημόνια κ.α.

Για να δείτε δηλαδή πόσο υπολογίζουν την ελληνική «δημοκρατία» και τον ελληνικό λαό οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας.

Εάν υπάρξει κάποια έστω τυπική διαμαρτυρία για την αισχρή και θρασύτατη παρέμβαση για το μελλοντικό αποτέλεσμα των εκλογών από τον ελεεινό Γιούνκερ, να μας …..

Κατά τα λοιπά πανηγυρίζουμε που πέρασε το δάνειο από την γερμανική βουλή ,λες και υπήρχε πιθανότητα να μην περάσει .Τέτοια ξεπουλημένα τομάρια που τους δίνουν μια χώρα σαν την Ελλάδα σχεδόν δωρεάν και αμαχητί, που θα ξαναβρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...