Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Καλά…. θα γίνεται και πολύ… ρόμπες.


Να υποβάλει την παραίτησή του καλεί ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, τον βουλευτή, της Ν.Δ που μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό κατάθεση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ... «Από τους πολιτικούς σήμερα δεν ζητείται απλώς η νομιμότητα», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης και συμπλήρωσε: «Ζητείται το παράδειγμα. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά στέλνει λάθος μήνυμα. Όποιος ή όποια και αν είναι, οφείλει να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος» για να μην γίνουμε από δυό χωριά χωριάτες.
Άντε να το πάρει και το ..ποτάμι, ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν έχει στείλει το 1εκ. στην Ελβετία αλλά στην Αγγλία με δύο εμβάσματα των 500.000 ευρώ.

Καλά ρε καραγκιόζη Αντωνακη τόσο άχρηστους έχεις για βουλευτές; Εδώ φυγάδεψε ο Λαυρεντιαδης και οι στενοί του συνεργάτες περισσότερα από ένα δις ευρώ σε «ασφαλείς» τοποθεσίες στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και δεν έχει ανοίξει ..μύτη. Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι είναι πλέον γεγονός ότι οι ελβετικές αρχές «πάγωσαν» μετά από απαίτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης τους τρεις επίμαχους λογαριασμούς του επιχειρηματία που περιέχουν περίπου 160.000.000 ευρώ, και εσύ δεν είσαι ικανός να διαχειριστείς ούτε μια υπόθεση του εκατομυριου. Άντε ρε να πας να πνιγείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...