Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τι είπε πάλι ο στόμας του ???... για να κάνει… κρότο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Για τον "κίνδυνο" της ενδυνάμωσης των κομμάτων της αριστεράς που είναι και ο φόβος των Γερμανών προειδοποίησε ο Καρατζαφερης και κάλεσε εμμέσως τους πολίτες και τα "αστικά" πολιτικά κόμματα σε "πανστρατιά" για να προστατέψουν τη δημοκρατία... « από ποιόν;»

Επικαλούμενος τα ποσοστά που φαίνεται ότι συγκεντρώνουν τα πολιτικά κόμματα στις δημοσκοπήσεις, ο Γιώργος Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι "το βράδυ της Κυριακής", μετά δηλαδή την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας όποτε διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, "θα υπάρχουν 130 βουλευτές της αριστεράς που η ζωή, η πολιτική ζωή θα είναι πολύ δύσκολη, «ενώ με τους προδότες πασοκ-νδ έγινε… εύκολη».

"Δεν θα βάλω φωτιές στην πολιτική ζωή, ιδιαιτέρως στα αστικά κόμματα που θα πρέπει να προστατέψουν τη δημοκρατία...", επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης. "Ουαί και αλλοίμονο αν θα επιτρέψω στα καμώματα ορισμένων σουλατσαδόρων της πολιτικής να ανατινάξουν την επόμενη μέρα", πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χωρίς να διευκρινίσει αν ο χαρακτηρισμός αυτός απευθύνεται στους αποχωρήσαντες βουλευτές του που προσχώρησαν στη ΝΔ, ή σε άλλους πολιτικούς κομμάτων της αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...