Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι γελοίοι καραγκιόζηδες λογόκριναν και το καρναβάλι.




Η Πάτρα έδωσε την δική της απάντηση στα μέτρα, το μνημόνιο και την θλίψη. Η σημερινή παρέλαση στο μεγαλύτερο μέρος της είχε χρώμα ευρώ και ενίοτε δραχμής, κατέβασε … τη Μέρκελ και τους λοιπούς ευρωπαίους και ντόπιους εταίρους στο δρόμο κάτι που δεν άρεσε στους προδότες και φρόντισαν όσο μπορούν να το καλύψουν . Οι γελοίοι εκφωνητές της ΕΤ1, λογοκριμένοι ή αυτολογοκριμένοι, έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν τα μηνύματα που εκπέμπουν τα πολιτικά άρματα του Πατρινού καρναβαλιού και τα υποβάθμιζαν ασχολούμενοι με τους κατασκευαστές των αρμάτων, τους …χορηγούς και εάν είναι από κοτετσόσυρμα η φελιζόλ τα άρματα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι κάμεραμαν, κάνοντας γρήγορα πλάνα σε ότι ενοχλεί!

Μια ομάδα 150 Αγανακτισμένων προπορεύτηκε της καρναβαλικής πομπής κρατώντας πλακάτ και πανό και φορώντας μάσκες στο πρόσωπο. Τους διαδηλωτές συνόδευε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους και τους πολίτες που περιμένουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Είχε προηγηθεί ένταση επικρατεί στην αρχή της παρέλασης, στο σημείο εκκίνησης στην οδό Παπαφλέσσα, όταν η ομάδα επιχείρησε να μπει στην αρχή της παρέλασης κρατώντας πλακάτ και ένα πανό με το σύνθημα "αντίσταση λαέ".

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής μέρας, η απουσία από την εξέδρα των επισήμων, των περισσότερων ξεφτιλοπολιτικών του νομού. Φοβού τους Αγανακτισμένους και στο καρναβάλι.

Οι εικόνες είναι από εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...