Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Γαμώ τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους όσων πάρουν λιμουζίνες. .


Να μην πάρουν τίποτα οι παλιοκουφάλες την στιγμή που οι έλληνες λιμοκτονούν . Οι πολιτικές πουτάνες θα υποφορών στις εκλογής. Να το ξέρουν . Ως εδώ .Ο κοσμάκης δεν έχει να φάει και οι γαμιόληδες θέλουν λιμουζίνες;.

Ολοκληρώνεται τρία χρόνια μετά την εξαγγελία της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, η αντικατάσταση των πολυτελών αυτοκινήτων των βουλευτών με άλλα μικρότερου κυβισμού.

Οι βουλευτές άρχισαν να παραλαμβάνουν τα νέα ολοκαίνουργια οχήματά τους, καθώς η Τρίτη είναι η τελευταία ημέρα για να παραδώσουν τις Lexus, τις Mercedes, τα BMW, τα SAAB και τα Αudi 2000 cc.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα περικοπών, οι δαπάνες του κράτους για τα αυτοκίνητα των βουλευτών περιορίσθηκαν κατά 35% και πλέον οι φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν με 3,5 εκατομμύρια ευρώ από 5 εκατομμύρια που πλήρωναν στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί πάγιο αίτημα της κοινωνίας η κατάργηση του συγκεκριμένου προνομίου, βουλευτών και υπουργών.

Οι βουλευτές που εκλέγονται στις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής δικαιούνται αυτοκίνητο (με σύστημα leasing) έως 1.400 cc, με μηνιαίο μίσθωμα 750 ευρώ ενώ όλοι άλλοι (της περιφέρειας) έως και 1.800 cc., με μηνιαίο μίσθωμα έως και 1.200 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, έχουν αποποιηθεί του δικαιώματος να διαθέτουν βουλευτικό όχημα οι: Χαρά Κεφαλίδου, Αννα Νταλάρα, Κυρ. Μητσοτάκης, αλλά και ο ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...