Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Aκομα δεν έμαθες να κρύβεις τα παπατζηλίκια σου, ρε…Νταλάρα;


Δανειζόμαστε από taxalia.

Σε "Συνέντευξη στον Κώστα Βαξεβάνη στο "Κουτί της Πανδώρας" με αφορμή σειρά συναυλιών που διοργανώνει στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη, Ο ….για Την Κύπρο ρε γαμώτο…Νταλάρας μιλάει για αυτές. "[ Η συνέντευξη αυτή "ανέβηκε" στην σελίδα της εκπομπής στις 25-2.]

Ας δούμε το video εδω, είναι 27 λεπτά. Για τις συναυλίες μιλάει στο 0.50 λεπτό και ξανά στο 23.07.

Λέει ο Νταλάρας: "Πληρώνονται όλοι οι μουσικοί, οι τεχνικοί, όλα όσα χρειάζεται μια μεγάλη συναυλία. Απλώς πρέπει αυτά κάποιοι να τα πληρώσουν. Μετά από 45 χρόνια που τραγουδάω, τα κατάφερα να πληρώνω εγώ για να τραγουδάω!". Ενώ προς το τέλος λέει ότι ίσως οι χορηγοί επικοινωνίας [!] αναλάβουν ο ένας την εξέδρα, κάποιος το ΙΚΑ των μουσικών κλπ. "Αν όχι, τα έχω αναλάβει όλα εγώ."

Στην ..ιστοσελίδα του διαβάζουμε το δελτίο τύπου των συναυλιών που "ανέβηκε" στις 24-2:

"Δέκα συναυλίες στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά, μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και δίνουν ζωή στην πόλη. Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, τους ανέργους που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωση τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Με ελεύθερη είσοδο και με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία που επιλέγει ο Δήμος, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει.

Σε αυτές τις συναυλίες θα συμμετέχουν φίλοι τραγουδιστές και μουσικοί που αποδέχτηκαν την πρόταση και συνδράμουν χωρίς αμοιβή σε αυτή την πρωτοβουλία", καταλήγει το δελτίο τύπου.

Αντίθετα δηλαδή από την συνέντευξη του στον Κώστα Βαξεβάνη, στο δελτίο τύπου αναφέρει ότι "οι τραγουδιστές και μουσικοί δέχτηκαν να συνδράμουν χωρίς αμοιβή"!!..

Αλλά θα πει και σε συνέντευξη του στα "Νέα" και στην Χάρη Ποντίδα στις 23-2.

"Και επειδή οι συναυλίες αυτές δεν βρήκαν χορηγούς -συνεχίζει η δημοσιογράφος- και ως εκ τούτου ο παραγωγός έκανε πίσω όταν είδε ότι δεν συνέφεραν οικονομικά, αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος τα έξοδα [ακόμη και τις αμοιβές των μουσικών...]

Τελικά ποιος πληρώνει αυτές τις συναυλίες;; Γιατί κάποιος τις πληρώνει!.

Επιστρέφω και πάλι στην ιστοσελίδα του Γιώργου Νταλάρα. Μετά το δελτίο τύπου ακολουθούν όλα τα ονόματα των συντελεστών αυτής της παραγωγής, μιας πραγματικά πλούσιας παραγωγής αντάξιας του.

"Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριότητας, η εταιρεία CYTA, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, στέκεται πλάι σε αυτή την πρωτοβουλία, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη αλληλοϋποστήριξης σε μια περίοδο πραγματικής δοκιμασίας για τον τόπο μας."

Ε, γιατί δεν μας τα λέτε από την αρχή κ. Νταλάρα;;;

Έχετε χορηγό που πληρώνει τα έξοδα της παραγωγής;; Και θα πλήρωσε και πολλά γιατί είπαμε η παραγωγή είναι πλούσια!

Δεν είναι όμως.. "ευγενικό" να μην τον αναφέρετε και να λέτε άλλα αντί άλλων σε κάθε συνέντευξη σας..

Ούτε στην αφίσα των συναυλιών δεν τον αναφέρετε...

Δεν είναι σωστό! Άσε που είναι και περίεργο...

Και μια τελευταία απορία...

Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός των συναυλιών...9;;

Γιατί όχι 10 που θα ήταν πιο λογικό;;

Μήπως η 10η συναυλία θα γίνει στην Κύπρο, όπως πιθανόν θα σας ζήτησε ο χορηγός ή μας την φυλάτε για έκπληξη;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...