Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί δεν λέτε ρε παλιολαμόγια ότι είναι ο Λιβανός; Φοβάστε;


Εμείς το γράψαμε ευθέως εδώ. Δειτε το Η κουφαλίτσα ο Λιβανός είναι που έστειλε το 1.000.000 στην Ελβετία.Ο τύπος μάλλον έχει αρπάξει τόσα πολλά που το εκατομμύριο είναι αμελητέο για αυτόν πόσον και το ..ξέχασε. ποσόν. Σε έγγραφο-ντοκουμέντο, το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, με ημερομηνία την 18η Ιανουαρίου του 2012 και παραλήπτη τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου του «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, κ. Ευάγγελο Αργύρη, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Σπήλιος Λιβανός, επισημαίνει ότι το εν λόγω ποσό (το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι κατατεθειμένο σε τράπεζες του εξωτερικού) δεν δηλώθηκε «εκ παραδρομής». Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής είναι σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και γόνος πολιτικής οικογένειας. Πατέρας του υπήρξε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ευρωβουλευτής, Διονύσης Λιβανός, ενώ θείος του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της φιλελεύθερης παράταξης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

1 σχόλιο:

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ . ΔΕΥΤΕΡΟΝ πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γόνος πολιτικής οικογένειας είναι.
Το σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας απο που προκυπτει; τριτων ο Πατέρας του ο Διονύσης Λιβανός υπήρξε πρώην υπουργός Τουρισμου βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ευρωβουλευτής,ΤΙΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΩΝ - ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΣΥΝΑΙΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...