Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανία : Oσο ανεβαίνει η αριστερά ξεχάστε τις εκλογές


Σε μία ακόμη απίστευτη πρόκληση προχώρησε το αμαρτωλό γερμανικό περιοδικό Focus, στην ηλεκτρονική του έκδοση. Το περιοδικό που στο παρελθόν... έχει προκαλέσει όχι μόνο την ελληνική κοινή γνώμη, αλά και ολόκληρη της Ευρώπη, στο βασικό άρθρο του Σαββάτου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι μία πιθανή εκλογική νίκη της Αριστεράς στις επερχόμενες εκλογές .....στην Ελλάδα θα μπορούσε να κοστίσει μερικά δισεκατομμύρια στους Γερμανούς φορολογούμενους. Έτσι οι ναζιστές μέσω του γνωστού περιοδικού, προσπαθούν να πιέσουν την ελληνική πολιτική «ελίτ» να… αποφύγει τις εκλογές, καθώς, όπως έχουν άλλωστε επισημάνει απροκάλυπτα σε περίπτωση που επικρατήσουν οι αντι-μνημονιακές δυνάμεις, θα «κινδυνεύσουν» τα λεφτά των Γερμανών φορολογούμενων.
Χαρακτηριστικά αναφέρει το προκλητικό δημοσίευμα, «μια αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τη διάσωση του ευρώ: Οι χώρες της Ευρωζώνης φοβούνται ότι θα υποστούν ζημίες άνω των 130 δισ. ευρώ. Σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία κόμματα από την Αριστερά, η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το δάνειο»…
Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα σημειώνει.
«Λόγος ανησυχίας είναι ότι ακόμη και πριν τις γενικές εκλογές τον Απρίλιο, περίπου 60 δισ. ευρώ από το νέο σύνολο των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα θα πρέπει να έχουν καταβληθεί», Οι Γερμανοί, επιμένουν στην τακτική να πιέζουν την Ελλάδα να «αποφύγει» την προσφυγή στις κάλπες, καθώς η απόφαση του ελληνικού λαού θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο (!) τα ύπουλα σχέδια των δανειστών.
Πηγή ΕΠΙΚΑΙΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΙΧΝΟΣ, ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΑΦΕΡΗΣ< ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΖΗΤΑΕΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΑΡ.

Ixnos είπε...

Σε αυτο δεν θα διαφωνίσουμε αλλά υπαρχει και το αλλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...