Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Είναι σαν να καταγγέλλει ..προδοσία ο… εφιάλτης.


Aν είναι δυνατόν. Πάει θα τρελαθούμε . Πόλεμο κατά εκείνων «που επιχείρησαν να σπιλώσουν το όνομά της που είναι συνώνυμο με την λάσπη, η αιώνια κρατικοδίαιτη όπως και όλη της η φάρα άλλωστε, κήρυξε η…. Ντόρα Μπακογιάννη. Η γυναίκα με τα τέσσερα επίθετα, και τα εκατό παρατσούκλια. Τώρα βάζει μέσα στην δυσφήμηση και το απόκομμα της αυτό το εικονικό κατασκεύασμα, που εάν δεν το στήριζαν θρασύτατα τα Μ.Μ.Ε δεν θα υπήρχε.

Είναι λέει αποφασισμένη πλέον όχι μόνο να αποκατασταθεί η αλήθεια, μετά τη γνωστή υπόθεση στην οποία ενεπλάκη ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος απλώς για μια νόμιμη και δηλωμένη επιχειρηματική του δραστηριότητα, που εξ΄΄ ολοκλήρου όμως προέρχεται από εκμετάλλευση των κατά καιρούς θέσεων στην εξουσία από την σύζυγο, και αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να κάνει τον ισοβίτη σκουπιδιάρη στις φυλακές, αλλά και να αποκαλυφθούν εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιστορία καθώς πιστεύει πως ό,τι έγινε, έγινε εσκεμμένα με στόχο να πληγεί πολιτικά τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της.

Από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε ζήτησε κατ’αρχήν την πειθαρχική και ενδεχομένως και την ποινική δίωξη του κ. Νικολούδη εξηγώντας στην αναφορά της λεπτομερώς τους λόγους του αιτήματός της.

Τώρα το ποια είναι αυτή που κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη; Είναι αυτή που όλα τα χρόνια της χαρίζουν ασύστολα όλες τις ατασθαλίες που έκανε ως πολιτικός, αρχής γεννωμένης από την αμαρτωλή Siemens. Είναι η κόρη αυτού που φρόντιζε πάντα, να έχει …στας χείρας την δικαιοσύνη, για να του χαρίζουν όλα όσα κάνει. Οπότε πολύ καλά τους κάνει τώρα και ζητά και τα ρέστα. Εάν την είχαν ξετινάξει και χώσει στην φυλακή, δεν θα έβγαζε τώρα γλώσσα.

Δεν έχει καταλάβει η εν λόγω κυρία ότι όταν λέει « ότι πρόκειται περί μιας απίστευτης προσπάθειας σπίλωσης του προσώπου μου και της Δημοκρατικής Συμμαχίας» μόνο γέλια φέρνει στους πολίτες; Η ότι « το θέμα θα ξεκαθαριστεί πλήρως», Πως; Όπως το ξεκαθάρισμα της συμμετοχής της καθώς και του μπαμπά της στην ρεμούλα του αιώνα με την
Siemens;

Ας μας ξεκαθαρίσει πρώτα πως γίνεται ενώ δεν έχει εργαστεί ποτέ κανένας τους, να έχουν όλοι στην…. οικογένεια κολοσσιαίες περιουσίες .Όλα αυτά έπρεπε να κρατικοποιηθούν διότι από το κράτος προέρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...