Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα η πολιτική πατσαβούρα.




Εμείς ανεβάζουμε το μετοχολόγιο της στο πόθεν αίσχος της για να δούμε ποιες πούλησε. Πατήστε κλικ στις εικόνες

Το τηλεφώνημα του προέδρου της επιτροπής Ελέγχου Πόθεν έσχες Ευάγγελου Αργύρη χρειάστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για να διαπιστώσει ότι η έντονη δημόσια συζήτηση που διαρκεί σχεδόν μια εβδομάδα για τον βουλευτή «φαντομά», με το 1 εκατομμύριο ευρώ αφορά την ίδια!

Συζήτηση στην οποία συμμετείχε απροκάλυπτα και η ίδια καθώς τόσο από την Βουλή όσο και από διάφορα ΜΜΕ δεν δίσταζε να κατηγορεί τους πολιτικούς που εν μέσω κρίσης έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό ενώ μάλιστα τους καλούσε να «φέρουν πίσω τις καταθέσεις»!

Συγκεκριμένα, η Μπακογιάννη σε δήλωση - παρωδία ανέφερε ότι σήμερα το μεσημέρι της τηλεφώνησε ο κ. Αργύρης προκειμένου να την ρωτήσει για το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου ευρώ που έστειλε ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος τον Μάρτιο του 2011

«Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2011. Το ποσό αυτό προέρχεται από πώληση μετοχών στις ΗΠΑ το οποίο έπρεπε να περάσει από την Ελλάδα. Το ποσό αυτό προορίζεται για αγορά πλοίου και αποτελεί μία απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...